KAYSERİSPOR´DAN İŞVERENLERE ÇAĞRI!

KAYSERİSPOR´DAN İŞVERENLERE ÇAĞRI!

?KAYSERİSPOR-GAZİANTEPSPOR MAÇI İÇİN FEDAKÂRLIK DA BULUNMANIZ GEREKİYOR? ...

Kayserispor ligin 25.haftasında Gaziantepspor´u konuk edecek. Bu karşılaşma öncesi Kayserispor Kulübü´nden yapılan yazılı açıklama ile işverenlerden, çalışanları karşılaşmaya göndermeleri konusunda fedakarlık yapılması istendi.
Spor Toto Süper Lig´de 25.hafta Fenerbahçe-Atiker Konyaspor karşılaşması ile başlayacak. Kayserispor ise 25.hafta karşılaşmasında yarın Gaziantepspor´u konuk edecek. Bu karşılaşma her iki takım içinde önem arz ederken, karşılaşmaya ilişkin Kayseri Kulübü´nde yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, işverenlerden, çalışanları karşılaşmaya göndermeleri konusunda fedakârlık yapılması istendi.
Kayserispor´un resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi;
?Süper ligin 2.yarı ilk 7 haftasında almış olduğumuz başarılı sonuçlar bizi puan cetvelinde her ne kadar 16. sıradan 13.sıraya taşıdıysa da ligde küme düşme mücadelesi asıl bu hafta başlamaktadır. Ligin üst sıralarında bulunan Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursaspor´dan aldığımız puanların bir anlam kazanabilmesi için bundan sonra özellikle kendi sahamızda ve ligin alt sıralarında bulunan takımlar ile oynayacağımız maçları mutlaka kazanmalıyız. Geride bıraktığımız ve çok iyi mücadele vermemize rağmen, son dakika golüyle 2 puan kaybettiğimiz Beşiktaş maçı sonrası yarın saat 16.00´da sahamızda oynayacağımız Gaziantepspor maçı, puan cetvelinde ki durum bakımından gerek Gaziantepspor gerekse Kayserispor´umuz için çok büyük önem ifade etmektedir. Gaziantepspor, maçının bir şölen havasında geçmesini ve 25.000 seyirciye oynamak istediğimizi belirtmek isteriz. İşverenlerimizden de ricamız; yarın saat 16.00´daki maça taraftarımızın gelebilmesi için gereken izin fedakarlığını yapmalarıdır. Bu maç içinde stadyuma ulaşımda yine tramvaylar ücretsiz olacaktır. Gaziantep maçından alacağımız 3 puanın takımımızı nerelere taşıyacağının bilinciyle maça gelecek taraftarlarımızın, maç öncesi, oynanırken veya sonrası yaşanılabilecek olumsuzlukların ileri haftalarda sahamızda oynayacağımız diğer maçlarda bizleri zor duruma sokabileceğini de unutmamamız gerekmektedir. Taraftarımızın dikkat etmesi gereken bir diğer konuda, ceza aldığımız DOĞU ALT TRİBÜN C,D,E, KUZEY ALT C,D,E ve BATI ALT B,C tribünlerdeki biletlerini cezasız kişilere aktarmak olmalıdır.?

Haber: Mustafa GÜRBÜZ



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı