KAYSERİSPOR, BEŞİKTAŞ´A BİLENİYOR

KAYSERİSPOR, BEŞİKTAŞ´A BİLENİYOR

SAĞLAM, ?TAKIMIMA GÜVENİYORUM?

Spor Toto Süper Lig´in 7.hafta karşılaşmasında Kayserispor, Beşiktaş ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı ekipte hazırlıklar devam ederken, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, maça ilişkin açıklamalarda bulundu. Sağlam, ?Takımıma güveniyorum´ dedi.

Spor Toto Süper Lig´de 7.hafta heyecanı, 28-29-30 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde oynanacak olan müsabakalarla yaşanacak. 7.hafta karşılaşmasında Kayserispor, Beşiktaş ile karşılaşacak.

Pazartesi günü Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan Kayserispor, hazırlıklarını cuma günü yapacağı antrenman ile tamamlayacak. Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş karşılaşmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Takımına güvendiğini belirten Sağlam şöyle dedi: ?Bu takıma, bu kadroya sonuna kadar güveniyorum. İnşallah bu olumsuz durumu güzel bir fırsata çevireceğiz, yine büyük bir takım ile oynayacağız. Beşiktaş gibi iyi bir takımla oynayacağız. Beşiktaş maçını iyi değerlendirip, güzel günlerin başlangıcını sağlayabiliriz. Hafta boyunca güzelce çalışacağız, rakibimizin öne çıkan özellikleri, avantajlarını öğrenip, iyi çalışıp onları önlemeye gayret edeceğiz. Yine bizim hata yaptığımız konular var. Onları azaltmaya çalışacağız. İyi yaptığımız şeyleri, daha iyi yapmaya çalışacağız. Sonuçta bu gidişatımızı olumluya çevireceğiz. Ben takımıma, oyuncularıma sonuna kadar inanıyorum ve güveniyorum ama futbolda maalesef istemediğiniz oyun ile sonuçlar ile karşılaşabiliyorsunuz. İki haftada çok şanssız pozisyonlar yaşadık. Futbolun içinde olmaması gereken pozisyonları yaşadık. Çok basit hatalar da yaptık. Sonucunda bu bize pahalıya mal oldu. İki maç yenildik diye kafamızı öne eğip, karalar bağlayacak değiliz. Bizim bu durumdan kurtulacak kalitemiz de var, yeteneğimiz de var, yüreğimiz de var, tecrübemiz de var. Taraftarlarımız kesinlikle merak etmesin. İnşallah bu takım, iki hafta önceki herkesin umutla baktığı takım haline gelecek.?

Haber: MURAT TURP



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak