KAYSERİSPOR, ANKARA´YA GİTTİ

KAYSERİSPOR, ANKARA´YA GİTTİ

KAFKAS, ?HAFTAYI PUANLA KAPATACAĞIZ?

FUTBOLCULAR, GENÇLER MAÇI SONRASI ÜÇ GÜNÜ İZİN GEÇİRECEK
Spor Toto Süper Lig´in 7.haftasında Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak olan Kayserispor, bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak karayolu ile Ankara´ya gitti.
Kayserispor, ligin 7.haftasında Gençlerbirliği´ne konuk olacak. Maçın hazırlıklarını yaptığı ter idmanı ile tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, karayolu ile Ankara´ya gitti. Kayserispor´da, sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.
Son üç haftayı mağlubiyetle kapatan sarı-kırmızılılar, Gençlerbirliği maçını kazanarak, milli maçlar nedeniyle verilecek araya moralli girmek istiyor. Kayserispor, topladığı 5 puanla 15.sırada yer alırken, Gençlerbirliği ise toplandığı 4 puanla 16.sırada yer alıyor.
İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, ?3 haftadır kaybetmek takımda moralsizlik oluşturuyor? dedi. Kafkas sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?3 haftadır kazanamamak bir moralsizlik yaratıyor. Sonuçta, bu üç maçtan bu takım 9 puanda çıkarabilirdi. Maalesef tam aksi oldu. Skor konusunda sıkıntımız var. Bunları atlatmak zorundayız. Geçmişi geri getirmenin bir faydası yok. Yapılan hataları tekrarlamamak önemli olan. Bu hafta hatalarımızın üzerinde durduk ve çalıştık. İnşallah aynı hatalara düşmeyiz ve haftayı puanla kapatırız.?
Öte yandan, Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Gençlerbirliği maçının ardından oyuncularına üç gün izin verecek. Milli maç arası nedeniyle önümüzdeki hafta maç oynanmayacak olmasını değerlendiren Kafkas, oyuncularına çarşamba gününe kadar izin verecek. Tecrübeli hoca her oyuncuya idman programı vererek bu programı salı günü uygulamalarını isteyecek. (SPOR SERVİSİ)



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti