KAYSERİSPOR, ANKARA´DA ÇUVALLADI

KAYSERİSPOR, ANKARA´DA ÇUVALLADI

ANKARAGÜCÜ 3-1 KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 11. haftasında Kayserispor deplasmanda Ankaragücü´ne konuk oldu. Ankara Osmanlı Stadı´nda oynanan karşılaşmayı Ankaragücü 3-1 galip tamamladı.

Süper Lig´de sezonun 11.haftasında Kayserispor, deplasmanda Ankaragücü´ne konuk oldu. Osmanlı Stadı´nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekip Ankaragücü´nün 2-0´lık üstünlüğüyle sonuçlanırken 90 dakika sonunda ise skor levhası Ankaragücü 3-Kayserispor 1 olarak işaret etti.

Karşılaşmaya Kayserispor´un vuruşu ile başlandı. 14. dakikada sol kanattan Bifouma´nın ortasında arka direğe yakın bir noktadan El Kabir´in volesinde top filelere gitti ve skor 1-0 oldu. 24. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Bifouma´nın vuruşunda savunmadan seken topla buluşan Djedje, meşin yuvarlağı dışarı gönderdi. 29. dakikada Kenan Özer´in sol kanattan kullandığı köşe atışında Ricardo Faty, kafayla topu ağlara gönderdi ve Ankaragücü bir kez daha öne geçerek 2-0´lık skoru yakaladı. 33. dakikada altıpas üzerinde topu alan Tjaron Chery´in şutu, savunma tarafından uzaklaştırıldı. 36. dakikada rakip kaleye organize bir atakla gelen Ankaragücü´nde Bifouma´nın pasıyla kale sahası içinde topla buluşan El Kabir´in şutunu kaleci kornere çeldi. 40. dakikada Faty´nin yaklaşık 40 metreden vurduğu sert şutta top önce kaleciye daha sonra da üst direğe çarparak oyun alanına döndü. İlk 45 dakika Ankaragücü´nün 2-0´lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısına ise Ankaragücü başladı. 49.dakikada Kayserispor Silvestre Varela ile gol fırsatını değerlendiremedi. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Silvestre Varela tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmadı ve auta çıktı. 57.dakika Kayserispor tarafından kazanılan penaltı vuruşunu Tjaronn Chery kullandı ve topu filelerle buluşturmayı başararak skoru 2-1´e taşıdı. 63.dakikada ise Ankaragücü, Kubilay Kanatsızkuş ile ceza sahası dışında sağ çaprazdan bulduğu gol ile farkı ikiye çıkarttı ve skoru Ankaragücü adına 3-1 oldu. 76.dakikada ise maçta ilk yarıda sarı kart gören Kayserisporlu Kana Bıyık, ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Kana Bıyık, hafta sonu Kayseri´de oynanacak Galatasaray maçında forma giyemeyecek. Karşılaşmanın ardına eklenen 4 dakikalık uzatma süresinde de başka gol sesi çıkmadı ve Kayserispor, Ankaragücü deplasmanından 3-1 mağlup ayrıldı.

Haber: Murat TURP



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı