KAYSERİSPOR’UN GALATASARAY İMHA PLANI HAZIR

KAYSERİSPOR’UN GALATASARAY İMHA PLANI HAZIR

SARI-KIRMIZILI EKİP, KONTRA ATAK İLE GALATASARAY’I VURACAK

Süper lig’in 30.haftasında HES Kablo Kayserispor-Galatasaray’ı konuk edecek. Teknik Direktör Uğur Kulaksız ile çıkış yakalayan sarı-kırmızılı ekip, Galatasaray’ı imha planını hazırladı.

Süper Lig’de heyecan 30.hafta karşılaşmaları ile devam edecek. HES Kablo Kayserispor, 30.hafta mücadelesinde Galatasaray’ı konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmayı da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Salı günü yaptığı antrenman ile Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan HES Kablo Kayserispor, Çarşamba günü yaptığı antrenman ile hazırlıklarını sürdürdü. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, teknik sorumlu Uğur Kulaksız yönetiminde gerçekleştirildi. Isınma ve açma-germe hareketleriyle başlayan idman, top kapma ve pas çalışmasıyla tamamlandı. Teknik direktör Kulaksız ve kurmayları, Galatasaray’ı imha planını hazırladı. Sarı-kırmzılı ekip, Galatasaray’ı kontra ataklarla vurmayı planlıyor. Özellikle de Pedro ve Lenon ile özel görüşmeler yapan Kulasız, yapmalarını istediklerini oyuncularına anlatıyor. HES Kablo Kayserispor, Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarını Perşembe günü yapacağı antrenman ile sürdürecek.

HES Kablo Kayserispor-Galatasaray karşılaşması, 13 Mart Cumartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma saat 19:00’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’