KAYSERİSPOR 3-2 ERCİYESSPOR

KAYSERİSPOR 3-2 ERCİYESSPOR

KAFKAS, ?YENİ TRANSFERLERİMİZİ GÖRMÜŞ OLDUK?

   Kayserispor ile Erciyesspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mücadele Kayserispor´un 3-2´lik üstünlüğü ile son buldu.

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor ile PTT 1.Lig temsilcimiz Erciyesspor, milli maçlar nedeniyle verilen arada hazırlık maçı yaptı. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde oynanan mücadeleyi, Kayserispor 3-2 kazandı.

Maçın ardından konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ?Yeni oyuncularımızın maç eksiğini gidermek için böyle bir maç yaptık´ diye konuştu. Kafkas sözlerini şu şekilde sürdürdü:

?Az oynayan ve yeni gelen oyuncularımız için bir hazırlık maçı oldu. Oyuncularımdan memnunum gayette iyi oldu. Maç eksiği olan oyuncularımızı oynatma fırsatı bulduk. Yeni gelen oyuncularımızın da maç eksiğini kapatıp, lig maçına hazırlanacağız. Önemli olan lig maçlarıdır. Sonuç çok önemli değildir. Zaten kardeş takımımız ile oynadık.?

Türkiye-Letonya maçına ilişkinde konuşan Kafkas sözlerini şu şekilde sürdürdü:

?Letonya maçında son dakikada şanssız bir gol yedik. 93 yıldır yenemiyorduk. Yine yenemedik. Fakat önemli değil. Hollanda maçı bizim için önemli bir maç haline geldi. Zoru seven bir ülkeyiz. Pazar günü oynayacağımız maçı kazanır ve yolumuza devam ederiz.?

Erciyesspor Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü ise şunları söyledi:

 ?Milli araya ihtiyacı olan takımlardan biriydik. Bu arayı onun için çok iyi değerlendirmeye çalışıyoruz. Bir maç oynadık Şekerspor ile şimdi Kayserispor ile bir hazırlık maçı oynadık. Çarşamba günü yeniden Şekerspor ile hazırlık maçı yapacağız. Transferin son gününde 6-7 oyuncu transfer ettik. Bu oyuncular hazır değildi. Onların hazır olması anlamında önemli bir arayı yakaladık ve değerlendirmek istiyoruz. Gelen oyuncularımızın çok büyük katkısı olacağını gördük. Geride kalan 3 haftamız iyi değildi çünkü belirsizlikler çoktu. Bu aranın ardında yeni bir dönem başlıyor. 31 haftalık yeni bir dönem olacak. Elimizden gelenin en iyisini yaparak, takımımızı bir üst hedefe taşıyacağız.?  



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’