KAYSERİSPOR, KONYA´YI ÇALIŞIYOR

KAYSERİSPOR, KONYA´YI ÇALIŞIYOR

SARI-KIRMIZILI EKİP, ANTRENMANLA GÜNÜ TAMAMLADI ...

SARI-KIRMIZILI EKİP, ANTRENMANLA GÜNÜ TAMAMLADI

Süper Lig´in 9.hafta karşılaşmasında Konyaspor´u konuk edecek olan Kayserispor, günü tek antrenmanla tamamladı. Sarı-kırmızılı ekibin antrenmanını Öz Ağaç-İş Kayseri Şubesi yetkilileri ve Hollanda da kurulu olan Kayserililer Vakfı yöneticileri ile Hollanda´da eğitim gören Kayserili öğrenciler ziyaret etti.

Süper Lig´de 9.hafta heyecanı, 20-21-22 ve 23 Ekim´de oynanacak olan müsabakalarla yaşanacak. Kayserispor 9.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Atiker Konyaspor´u konuk edecek.

Hafta başından bu yana hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, dün günü tek antrenmanla tamamladı. Kayserispor´un son antrenmanına sakatlığı bulunan Silvestre Varela katılmadı. Takım düz koşu, çabukluk, pas ve yan top çalışması yaptı. Çarşamba günü Kayserispor´un son antrenmanını izlemeye gelen Öz Ağaç-İş Kayseri Şubesi yetkilileri ve Hollanda da kurulu olan Kayserililer Vakfı yöneticileri ile Hollanda´da eğitim gören Kayserili öğrenciler de Kayserispor´a ziyarette bulundular. Ziyaretçilere Kayserispor forması hediye edildi.

9.hafta öncesinde Kayserispor 14 puanla 7.sırada yer alıyor. Atiker Konyaspor ise 7 puanla 15.sırada yer alıyor. Kayserispor-Atiker Konyaspor karşılaşması, 22 Ekim Pazar günü Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Saat 16:30´da başlayacak olan zorlu mücadelede hakem Ali Palabıyık düdük çalacak.

Haber: Mustafa GÜRBÜZ



Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı