KAYSERİSPOR, O İSMİN PEŞİNE DÜŞTÜ

KAYSERİSPOR, O İSMİN PEŞİNE DÜŞTÜ

RECEP NİYAZ, ÇAYKUR RİZESPOR´DA FORMA GİYİYOR ...

Ligde kalmayı garantileyen Kayserispor, gözünü transfere dikti. Sarı-kırmızılı ekip, Veli Kavlak´la söz keserken, şimdi de Çaykur Rizesporlu genç oyuncu Recep Niyaz´ı takıma kazandırmak için çalışmalara başladı.
Spor Toto Süper Lig´de 2016-2017 sezonunu 3 teknik adamla geçen Kayserispor, bitime iki hafta kala, gözünü yeni sezon yapılmasına çevirdi. Güçlü kadro kurarak yeni sezonda sıkıntı yaşamak istemeyen Kayserispor, transfer çalışmalarını hızlandırdı.
İlk olarak Beşiktaş´ın takımda istemediği Veli Kavlak ile söz kesen Kayserispor, şimdi de ligde sıkıntılar içinde olan ve düşme potasında yer alan Çaykur Rizespor´un yıldız oyuncusu Recep Niyaz´ı takıma kazandırmak istiyor. Çalışmalarını büyük gizlilik içerisinde sürdüren Kayserispor, Rizespor´un ligden düşmesi durumunda bu oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden transfer edeceği de iddialar arasında yer alıyor.
Recep Niyaz, profesyonel futbol hayatına, 2010 yılında başladı. Fenerbahçe, Samsunspor ve Denizlispor´da forma giyen genç yetenek, 2016-2017 sezonu öncesinde Çaykur Rizespor´a transfer olmuştu. Başarılı maçlar çıkaran genç oyuncu, genç milli takımlarda 80 kez forma giydi.

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti