KAYSERİSPOR´DA SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ KAPIDA

KAYSERİSPOR´DA SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ KAPIDA

KUTLU: ?YENİ SEZONDA YENİ SİSTEM İLE KARŞINIZDA OLABİLİRİZ?

2016 -2017 Futbol sezonu hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren Kayserispor, günü çift idmanla tamamladı. Basın mensuplarının sorularının yanıtlayan Teknik Direktör Hakan Kutlu, sistem değişikliğine gidilebileceğinin altını çizdi.
Yeni sezon hazırlıklarını Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde sürdüren Kayserispor, bayram izninin ardından ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor.
Teknik Direktör Hakan Kutlu nezaretinde gerçekleştirilen sabah antrenmanı, 1 saat 15 dakika sürdü. Antrenmanın ilk bölümünde, kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapıldı. İkinci bölümde ise düz koşu ve açma germe hareketleri yapıldı. Akşam antrenmanı ise 1 saat sürdü. Taktik ağırlıklı gerçekleştirilen antrenman, minyatür kale maç ile son buldu.
Sabah antrenmanında oyuncular ile yakından ilgilenen Hakan Kutlu, basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. Transfer çalışmaları ve kamp dönemi hakkında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hakan Kutlu şöyle dedi: ?Oyuncu transfer çalışmalarımız sürüyor. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımız var. Geçmiş yıldan aramızda olan arkadaşlarımız var. Tesislerimizde çalışmalara başladık. Daha sonra Avusturya´da 2. etap hazırlık dönemimize gerçekleştireceğiz. Şuan çalışmalarımız iyi geçiyor. Aramıza çok sayıda yeni oyuncu katılacak. Şuan için iyi gidiyor. İsim vermek transferde biraz sıkıntı yaratıyor onun için isim vermeyelim ama transfer çalışmalarımız var. Taraftarımızın gönlü rahat olsun. Kayserispor takımına şehrine yakışacak futbolcularla görüşüyor. Ama transfer bir süreçtir çünkü futbolcuların kulüplerin istediği rakamlar var ve bizimde kulübümüzün belirli bir bütçesi var. Bu ölçüler içerisinde çalışmalarımız sürüyor. Buraya yakışacak futbolcuları aramıza getireceğiz.?
Gol yollarındaki sıkıntıları aşmak için Kayserispor´da sistem değişikliğinin ilk sinyallerini de veren Kutlu sözlerini şu şekilde sonlandırdı: ?Sistem değişikliği de olabilir. Oyuncularla da alakalı olabilir. Geçmiş yıldaki oyuncuların bu konudaki bazı eksiklikleri olabilir. Çalışmalarıyla da alakalı olabilir. Hepsini üst üste koyup İnşallah o sıkıntıları da aşarız.?



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti