KAYSERİ-SİVAS- YOZGAT KURMAYLARI BİR ARADA

KAYSERİ-SİVAS- YOZGAT KURMAYLARI BİR ARADA

; Milliyetçi Hareket Partisi Bölge İstişare Toplantısı gerçekleştirdi. Kayseri İl Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilen Bölge İstişare Toplantısına Yozgat ve Sivas İl teşkilatı kurmaylarının yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Edip S

 Yerel seçimlerin 27 Ekim 2013’te yapılabilmesi  için başlatılan çalışmalar sona yaklaşırken, siyasi partilerde  yerel seçim hazırlıklarına hızlı bir şekilde  start verdi. Bu kapsamda  harekete geçen  geçtiğimiz günlerde Aksaray ve Kahramanmaraş’ta  istişare toplantıları yapan  Milliyetçi Hareket Partisi  bu  çerçevede Genel Merkez tarafından organize  edilen Bölge İstişare toplantılarının bir yenisini ilimizde gerçekleştirdi. 

 

Hilton Otelinde  tamamlanan Bölgesel  İstişare toplantısı oluşturulan divan sonrası  açıklamalarda bulunan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Edip Semih Yalçın konuşması ile başladı. Konuşmasında  AK parti hükümetini ağır bir dille eleştiren  Yalçın “Terörün ekonomik ve siyasi faturası hepsinden ağırdır. AKP iktidarı, yanlış adımla yol aldığı terörle mücadeleyi eline yüzüne bulaştırmıştır. Bölücü örgüt, hemen her gün büyük bir cüretle karakollarımıza, garnizonlarımıza, kamu kurumlarına saldırmakta, güvenlik görevlilerini şehit etmektedir.”diye konuştu.
   Konuşmasının  devamımda milletin AK Parti iktidarına verdiği çekin vadesinin dolduğunu ifade eden  Yalçın “milletimiz bıraktığı emaneti çarçur eden AK Parti’yi ilk fırsatta çıktığı s fildişi kulelerinden  indirecekler” dedi.
     Genel Başkan Yardımcısı  Prof.Dr. Edip Semih Yalçın Suriye tezkeresine M.H.P olarak neden destek verdiklerinede açıklık getirdiği konuşmasını şöyle sürdürdü…
   İstişare Toplantısına Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleri, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ,Kayseri, Yozgat ve Sivas ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.

 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı