KAYSERİ´NİN YENİ BAŞSAVCISI

KAYSERİ´NİN YENİ BAŞSAVCISI

ABDÜLKADİR AKIN OLDU

Hakimler ve Savcılar Kurulu´nun yaz kararnamesiyle bölge adliye mahkemeleri ve adli yargıdaki 780 hakim ve savcının görev yeri yeniden belirlendi. Kararname ile Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta, Malatya Cumhuriyet Başsavcılı´ğına atanırken, yeni Başsavcı İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürüten Abdulkadir Akın oldu.

Hakimler ve Savcılar Kurulu´nun Yaz Kararnamesi´yle bölge adliye mahkemeleri ve adli yargıdaki 780 hakim ve savcının görev yeri yeniden belirlendi. Söz konusu kararname ye göre Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı´na atandı. Usta´dan boşalan göreve de İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı görevindeki Abdulkadir Akın getirildi.

Kararname ile ayrıca Kayseri hakimleri Tuğrul Can, Şennur Aksu Çalık, Halil Çalık, Türkay Sağlam, Özcan Güngör, Yusuf Kuyupınar, Burak Özdoğan ile Ayşegül Bilgin Adana Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlığına, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hacı Çam Adana Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı´na ve Cumhuriyet Savcısı Azmi Çağatay Bilgin de Ankara Hakimliği´ne atandı.

Öte yandan, Ankara Hakimi Haluk Kahraman, İstanbul Anadolu Hakimi Nuh Hüseyin Köse, Çorum Hakimi Mine Elmasulu, Gaziantep Hakimi Yasemin Payam Yılmaz, Adana Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Nurullah Bodur, Nevşehir Hakimi Durmuş Yılmaz, Çankırı Hakimi Zerrin Sağlık Baran, Siir Hakimi Sema Canpolat Okulmuş, Çankırı Hakimi Yılmaz Baran, Kırıkhan Hakimi Abdulkerim Akşin ile Sorgun Hakimi Metehan Avanoğlu Kayseri hakimliğine, Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Ahmet Topalfakıoğlu, Gaziantep Cumhuriyet Savcısı Tuncay Yılmaz ve Iğdır Cumhuriyet Savcısı Sedat Turan da Kayseri Cumhuriyet Savcılığı´na atandı. 



1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı