KAYSERİ´NİN YARDIM ELİ

KAYSERİ´NİN YARDIM ELİ

38 TIR YARDIM MALZEMESİ YOLA ÇIKTI

Kayseri İl Müftülüğü ve Diyanet Vakfı Kayseri Şubesince başlatılan ve uzun süredir devam eden ´Şimdi Yaraları Sarma Zamanı´ ve ´Halep´de İnsanlık Ölmesin´ kampanyaları ile hayırseverlerin katkıları ile temin edilen 38 tır dolusu yardım malzemesi İlimi Yayma Cemiyeti Başkan Vekili Bilal Erdoğan´ın da iştirak ettiği uğurlama töreni ile ülkelerinde devam eden iç savaştan olumsuz etkilenen Suriyeli din kardeşlerimize ulaştırılmak üzere yola çıktı.

´Şimdi Yaraları Sarma Zamanı´ ve ´Halep´de İnsanlık Ölmesin´ kampanyaları Kayseri İl Müftülüğü ve Diyanet Vakfı Kayseri Şubesince hayır severlerin katkıları ile temin edilen 28 tır un ve 10 battaniye ve su başta olmak üzere diğer ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardımlar gerçekleştirilen törenle ülkelerinde devam eden iç savaşdan olumsuz etkilenen Suriyeli din kardeşlerimize ulaştırılmak üzere yola çıkartıldı? 2016 yılında startı verilen kampanyalar kapsamında bugüne kadar ilimden gönderilen yardım malzemesinin 504 tıra ulaştı uğurlama törenine Vali Şehmus Günaydın, Ak Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İlim Yayma Cemiyeti Başkan Vekili Bilal Edoğan, İl Müftüsü Şahin Güven ve vatandaşlar iştirak etti?

Uğurlama Töreninde katılımcılara hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı MEMDUH BÜYÜKKILIÇ ? Kayseri´miz tabii ki sanayinin, ticaretin, eğitimin, sporun ve turizmin merkezi ama bütün bunların yanında en önemlisi hayrın merkezi, güzel işlerin merkezidir. Çok şükür hayırseverleriyle anılan bir şehiriz. O açıdan ben Kayseri´li hemşerilerimle gurur duyuyor, onlara teşekkür ediyor, iyi ki varlar diyorum.?İfadesini kullandı?

Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız´da ?Bugün yine burada hayırlı ve güzel bir işe Türkiye Diyanet Vakfı ve İl Müftülüğümüzün öncülüğünde, Türkiye´de hayırseverliğiyle beraber Müftülüğümüzün belli bir noktaya getirdiği törendeyiz. Allah kabul etsin. Bütün hayır edenlerin hem dünyada hem ahrette karşısına çıkarsın cenabı hakk? şeklinde konuştu.

İlimi Yayma Cemiyeti Başkan Vekili Bilal Erdoğan ise ? Hayırlı uğurlu olsun. Kayseri´miz hayırsever bir ilimiz. Kayseri´mizin bugüne kadar Suriye için bu tür toparladığı tırların sayısı 504, maşallah diyoruz. Ben Kayseri´li vatandaşlarımıza, kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin. Diyanet İşleri Başkanlığımıza ve Türkiye Diyanet Vakfına da ayrıca teşekkür ediyorum? dedi?

Tören İl Müftüsü Şahin Güven´in yaptırdığı dua ile noktalandı ve 38 tır yardım malzemeleri ile ilimizden ayrıldı?



Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret