KAYSERİLİ HAYRANLARI İLE KUCAKLAŞTI

KAYSERİLİ HAYRANLARI İLE KUCAKLAŞTI

Tekden Filmin üstelendiği TRT 1`in ilgiyle takip edilen dizisi ‘Diriliş Ertuğrul’un oyuncuları ilimize gelerek Kayserili hayranları ile kucaklaştılar… "Diriliş Ertuğrul" dizisinde Ertuğrul"u canlandıran Engin Altan Düzyatan,

Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri Derneği  ve Tekden Film tarafından Kadir Has Kültür Merkezi`nde gerçekleştirilen etkinlikte  Kayserili hayranları ile  kucaklaşan  ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisi oyuncuları hayranlarının sorularını cevaplayıp dizi ve canlandırdıkları kahramanlarla ilgili  bilgiler verdiler…

Hayranları ile gerçekleştirdikleri  söyleşi öncesi  medya mensuplarına  dizide "Ertuğrul"u canlandıran Engin Altan Düzyatan, basın mensuplarına açıklama yaptı.  Dizinin çok iyi ilerlediğini ifade eden Düzyatan, "Tahmin ettiğimiz ilginin de üzerinde bir ilgiyle karşılaştık. Artık yedinci bölüme geldik. Bu kadar yoğun ilgi gördüğümüz için çok mutluyuz. Dizi için çok yoğun emek harcıyoruz" diye konuştu.

Dizinin yaklaşık 8 aylık ön çalışmanın ürünü olduğunu  vurgulayan  Düzyatan, ilgiyi görünce emeklerin karşılığını aldıklarını hissettiklerinin altını çizdi…  Diziyle alakalı ilk defa Kayseri`de söyleşiye katılacaklarını belirten  Düzyatan  sözlerini şöyle sürdürdü…  "Salonun tamamen dolmuş olması dizinin ne kadar çok ilgi gördüğünün somut bir göstergesi. Aslında tahmin ettiğimizden daha büyük bir sevgiyle karşılaştığımızda mutluluğumuz daha çok artıyor, yorgunluğumuz da azalıyor. Başarı bizi her zaman motive ediyor. Beğenilmek için, ilgi görsün, taktir görsün diye yapıyoruz bu işi. Böyle bir başarı yüreğimizde vardı, istiyorduk ama ilk bölümden itibaren bu kadar büyük bir sevgiyle karşılanmak biraz da olsa açıkçası beni şaşırttı. Ben bölümler ilerledikçe beğeninin, sevginin artacağını düşünüyordum. Daha ilk bölümden böylesine bir sevgi ve ilgiyle karşılaştık. Bundan dolayı da çok mutlu olduk. Emeklerimizin karşılığını aldığımızı görmek bizi ayrıca sevindiriyor."

Dizinin  yapımcılığını  üstlenen  Tekden Film Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, beklentinin üzerinde bir ilgiyle karşılaşmaktan dolayı mutlu olduklarını, dizinin reyting rekorları kırdığını, sosyal medyada dünya çapında çok büyük etki gördüğüne dikkat çekti….

Dizide "Ertuğrul"u canlandıran Engin Altan Düzyatan, "İbnül Arabi"yi canlandıran Osman Soykut ve "Turgut Alp"i canlandıran Cengiz Coşkun, sevenleri tarafından ilgiyle karşılandı ve fotoğraf çektirdi.



Talas'ta Antika Fuarı heyecanı

Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü

Çocuk Kitap Fuarı Ve Şenliği’nde çocuklara özel konser

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı