KAYSERİLİ DAMGASI

KAYSERİLİ DAMGASI

BAKAN TANER YILDIZ LİSTEDE 3. SIRADA YER ALDI Andy Ar Şirketinin 2011'e damgasını vuran olaylar, siyasetçiler, kaybedenler, kazananlar, diziler, oyuncular ve markalar üzerinde yaptığı anket sonuçlandı. Ankete göre Enerji Bakanı Taner Yıldız, Kabine&#

Andy Ar Şirketi 2011 yılının “ En”lerini açıkladı. Yapılan araştırmaya göre, yılın en beğenilen siyaset adamı yüzde 54,1 ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Başbakanın yüzde 36 geriden takip ederek 18,1 ile ikinci sırada yer aldı.

 

 2011 yılının en başarılı bakan sıralamasında ise Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu yüzde 26,3 ile birinci, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yüzde 17,1 ile ikinci, Enerji ve Tabii Kaynak Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ise yüzde 9,6 ile üçüncü sırada yer aldı.

 

 En başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları sıralamasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yüzde 68.6 birinci, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek 65.5 ile ikinci, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise yüzde 55.9 oranı ile altıncı oldu.

 

 İl özelinde en başarılı İlçe Belediye Başkanları sıralaması ise şu şekilde gerçekleşti. İstanbul Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül yüzde 72.5 birinci, Bursa Nilifer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey yüzde 54.6 ikinci, Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak yüzde 54.1 üçüncü. Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ise 52.8 oranı ile beşinci sırada yer aldı.

 

 Öte yandan Türkiye genelinde en çok beğenilen mobilya markası sonuçlarına göre ise, yüzde 28.1 oranı ile İstikbal birinci, yüzde 17.4 ile Bellona ise ikinci sırada tercih edildi.

 

 2011 yılında en önemli olaylar kategorisinde ise yüzde 45.8 oranı ile Ülkemizde yaşanan depremler birinci sırada yer aldı. Yüzde 18.3 oranı ile 12 Haziran Milletvekili Seçimleri ikinci, yüzde 7.5 oranı ile Ergenekon, Balyoz ve tutuklamalar üçüncü sırada yer aldı.

 

 Türkiye’de skandal olarak nitelendirilen olaylar sıralamasında ise yüzde 36.5 oranı ile Türk Futbolu’nda yaşanan şike olayı birinci sırada yer alırken, yüzde 24.8 oran ile YGS’de şifre olayı ikinci, yüzde 11.3 oranla Milliyetçi Hareket Partisinde yaşanan kaset skandalı üçüncü sırada yer aldı.

 



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı