Kayserigücü’nde lig mesaisi yeniden başladı

Kayserigücü’nde lig mesaisi yeniden başladı

Eğin, “Sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız”

Süper Amatör Küme ekiplerinden Ejder İş Makineleri Kayserigücü, lig takvimi belli olmasa da, çalışmalara yeniden başladı. Lige ilişkin konuşan As Başkan İsmail Eğin, “Sezon sonunda mutlu sona erişen taraf biz olacağız” dedi. 

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerinden ardından futbol liglerine ara verilmişti. Süper Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e kadar müsabaka takvimleri belli olurken amatör takımlar için takvim henüz açıklanmadı. 

Kayseri Süper Amatör Küme’de de henüz program belli olmazken takımlar çalışmalara yeniden başladı. Bu ekiplerden bir tanesi de Ejder İş Makineleri Kayserigücü oldu.

Sezona şampiyonluk hedefi ile başlayan Ejder İş Makineleri Kayserigücü, son haftalarda istediği sonuçları elde edemese de, şampiyonluğun en güçlü adayı olmaya devam ediyor. Sarı-siyahlı ekip, sezon takviminin belli olacağı zamana kadar çalışmalarına Kasım Alıcı ve İlhan Mavitaş gözetiminde devam edecek. 

Lige ve takımın durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan AS Başkan İsmail Eğin, şöyle dedi: “Öncelikle Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Ligimiz için henüz takvim belli olmadı. Ancak takımımız çalışmalara yeniden başladı. Takvim belli olana kadar da aralıksız bir şekilde devam edecek. İnşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşan taraf biz olacağız.”

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı