KAYSERİGAZ

KAYSERİGAZ

2016 YILINI DEĞERLENDİRDİ ?

Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora tertiplenen bir basın toplantısı ile 2016 yılını değerlendirdi... Bora sürekli iyileşme bakış açısıyla Kayseri´de doğalgazsız ev kalmaması için planlı ve titiz bir şekilde çalıştıklarını kaydetti?.
2016 yılı içinde gerçekleştirilen faaliyetler ve bu faaliyetlerin rakamsal verileri kapsayan genel değerlendirme ile 2017 yılı planlarını medya mensupları ile paylaşan Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora; Kayserigaz´ın faaliyetlerini detaylı bir şekilde anlattı. Dünya´da doğal gaz rezervleri, üretim oranları, doğal gaz ticareti ve tüketimi hakkında genel bir çerçeve çizdikten sonra Türkiye´deki doğalgaz piyasasındaki gelişmeleri ve doğal gaz dağıtım faaliyetleri hakkında güncel bilgiler veren Bora sözlerinin devamında şunları kaydetti? ?Sürekli iyileşme bakış açısıyla Kayseri´de doğalgazsız ev kalmaması için planlı ve titiz bir şekilde çalıştıklarını, bugüne kadar yapılan yatırımlar neticesinde toplam yatırım hattı uzunluğunun 3.750 kilometreye ulaştığını belirtti. Develi İlçesi´nden sonra Bünyan İlçesi´nde de alt yapı çalışmalarının tamamlanarak ilçenin doğal gaz arzı sağlandı. 2016 yılı itibarıyla Kayseri´de doğalgaz abone sayısında 495 bin BBS (Bağımsız Birim Sayısı)´na ulaşıldı ve 2016 yılı boyunca 27 bin BBS yeni abone kaydı yapıldı. Kayseri´de 2016 yılsonu itibariyle, 445.474 adet konut bulunmakta, Kayserigaz olarak 423.964 adet konuta doğal gaz sağlıyoruz yani konutların %95´ine doğal gaz ulaştırmış durumdayız. Alınan 334.034 adet abonenin 278.826 adedi gaz kullanıcısı durumundadır. Yani alınan abonelerin %83´ü doğal gaz kullanıcısı olmuştur.
Kayserigaz çalışmalarında enerji, insan, ekonomi, sosyal sorumluluk ve operasyonel mükemmellik temellerinde inşa ettiği çalışmalarının sonucu olarak, artan abone sayısına karşın müşteri memnuniyet oranlarında da %95´leri aşan başarıya ulaştıklarını dile getirdi. Kayseri´de 2016 yılı doğalgaz tüketiminin, konutlarda 335 milyon sm3 olarak gerçekleştiği toplamda ise 583 milyon sm3 tüketim yapıldığı belirtti. Kayserigaz Acil 187 hattına 2016 yılı boyunca 14 binin üzerinde ihbar geldiği ve ihbarlara 12 dk gibi kısa bir zamanda ulaşıldığını belirtti. Yine 2016 yılı içinde yaklaşık 290 bin adet sayaç okunduğunu, bu okumalar için kat edilen yolun ekvatorun çevresini 2,5 defa yürümeye denk geldiğine dikkat çekti.
Bora, kurumsal sosyal sorumluluk kavramının günümüzde şirketlerin ajandalarında üst sıralarda yer aldığına vurgu yaparak, ekonomik, çevresel ve sosyal performansın gelişmesindeki yolun çocuklara verilen doğru eğitim adımlarından geçtiğini ifade etti. Bu amaçla, Kayserigaz yıl içinde, Kayserigaz kampüs alanı içinde, okullarda, alışveriş merkezlerinde, gerçekleştirilen Dolgi Çocuk Tiyatrosu ile 3000 çocuğa çevrenin korunması, enerji tasarrufu ve kurumsal vatandaş olma temalı tiyatro gösterimi gerçekleştirildiğini ve yine Bünyan İlçesi´nde çocuklarla birlikte fidan dikimi yapıldığını belirtti. Şirket olarak çevrenin korunması ve sürdürülebilir bir gelecek için çalışmalarına yön verdiklerini, bu kapsamda şirket olarak CNG´li araçları tercih ederek sektöre rol model olacak uygulamaları hayata geçirmeye gayret ediyoruz?
Öte yandan Kayserigaz olarak gerçekleştirmiş olduğumuz sosyal sorumluluk faaliyetleri ile enerji piyasasının prestijli ödüllerinden Altın Vana Ödülü´ne layık görüldüğümüzüde paylaşmak istiyorum?
HABER : S.ERDOĞAN



Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları