KAYSERİ ERCİYESSPOR'DA ‘TORKU' HAZIRLIKLARI

KAYSERİ ERCİYESSPOR

Erciyesspor'da, cuma akşamı Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak

HABER İZLE

Akhisar deplasmanından üzgün dönen Kayseri Erciyesspor`da, bu hafta taraftarı önünde oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıkları kulüp tesislerinde yapılan antrenman ile başladı. Sabah idmanında sahaya çıkan mavi-siyahlı oyuncuların ve teknik heyetin moralsiz oldukları gözlendi.

Süper Lig'de haftayı Akhisar deplasmanında aldığı mağlubiyetle tamamlayan ve tehlikeli bölgeden bir türlü kurtulamayan Kayseri Erciyesspor'da, cuma akşamı Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak Torku Konyaspor maçının hazırlıkları başladı. Hürriyet Yeniköy'de bulunan kulüp tesislerinde yapılan haftanın ilk idmanında ise mavi-siyahlıların moralsiz oldukları gözlendi.

HAFTANIN İLK İDMANI MORALSİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hacı Boydak Tesisleri`ndeki antrenman, Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yapıldı. Isınma hareketleri ve koşuyla başlayan idman, yarı alanda top çalışmasıyla sona erdi. Yaklaşık 1 saat 40 dakika süren antrenmana hafif sakatlığı bulunan Cenk Ahmet Alkılıç katılmazken, Orhan Gülle ise takımdan ayrı çalıştı. Mavi-siyahlı ekip, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla sürdürecek.

Antrenmanı değerlendiren Erciyesspor'un kulüp basın sözcüsü Kaan Savruk, Devreye iyi başladık. Ancak son haftalarda bir türlü puan alamadık. Bunun moralsizliği elbette takıma yansıyor. Ortada iyi bir oyun var. Mücadele var. Ancak futbol acımasız bir oyun. Skora yönelik bir oyun. En kısa sürede 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Haftalar kısalmaya başladı. Takımdaki stres daha fazla artmadan Konyaspor ile oynayacağımız maça adapte olacağız. Taraftarımız önünde galip gelmek ve moral kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Taraftarlara da seslenen Savruk, Takımımızın her zamankinde daha fazla desteğe ihtiyacı var. Bu zor günlerde taraftarımızın desteğini hissetmek ve sahaya çıkarken, onların alkışları ile mücadele etmek istiyoruz. Kulüp, takım ve taraftar olarak hep birlikte sezon sonuna güzel bir şekilde girmek istiyoruz. Torku Konyaspor ile cuma akşamı oynanacak karşılaşmada da taraftarımıza büyük görev düşmekte. Gelsinler ve desteklerini esirgemesinler. Onların destekleri ile yükselişe geçeceğimizden eminiz” ifadelerini kullandı.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’