KAYSERİ´DEN ?SAVAŞ´ SORUMLU

KAYSERİ´DEN ?SAVAŞ´ SORUMLU

Özhaseki´nin yardımcılığına atanan Aydın Milletvekili Mustafa Savaş Kayseri´deki yerel yönetimlerden sorumlu olacak

AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, yardımcılığına getirdiği Aydın Milletvekili Mustafa Savaş´ı,seçim bölgesi olan Kayseri´den de sorumlu yaptı. Başbakan Davutoğlu´nun da ?olur´ verdiği görevlendirmeyle Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Partili belediyelerle ilgili yapılacak anket çalışmaları ve tutulacak arşiv hizmetlerinin yanı sıra Kayseri´deki yerel yönetimlerden de sorumlu olacak.
AK Parti´nin Kayseri´deki Büyükşehir dahil, 14 belediyesinden sorumlu isim belli oldu?AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Başbakan Davutoğlu ile yaptığı istişare sonrasında 10 yardımcı görevlendirmişti.
Mehmet Özhaseki, seçim bölgesi Kayseri´den sorumlu isim olarak Aydın Milletvekili Mustafa Savaş´a görev verdi.Mustafa Savaş aynı zamanda Türkiye genelindeki partili belediyeler ve diğer yerel yönetimlerle ilgili anket ve arşiv çalışmalarının da başında bulunacak.
Bundan böyle, Kayseri Büyükşehir, Melikgazi, Kocasinan, Talas, Hacılar, Bünyan, Tomarza, Yahyalı, Yeşilhisar , İncesu, Felahiye, Sarıoğlan, Akkışla ve Develi belediyelerinde veya meclislerinde doğacak siyasi itilafları denetlemek ve bu konuda Genel Merkeze rapor sunmak üzere Aydın Milletvekili Mustafa Savaş görevlendirildi?Savaş aynı zamanda AK Partili belediyeler de dahil tüm yerel yönetimlerle ilgili anket çalışmalarını sürdürerek Yerel yönetimler başkanı Mehmet Özhaseki´ye ve Başbakan Davutoğlu başkanlığındaki MYK´ya rapor sunacak?
Aralarında Kayseri´nin de bulunduğu ve AK Parti teşkilat ve yerel yönetimler uygulamasında ?4. Bölge´ olarak geçen 10 kadar ilin yerel yönetimlerinden sorumlu başkan yardımcılığını Kayseri Milletvekili İsmail Tamer yürütüyor. Tamer seçim bölgesinin Kayseri olması hasebiyle, il genelindeki belediyelerden sorumlu olamıyor.Bu durumu göz önünde bulunduran AK Parti Genel Merkezi´de Kayseri´deki yerel yönetimlerin sorumluluğunu Aydın Milletvekili Mustafa Savaş´a vermiş?
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Başbakan Davutoğlu ile yaptığı istişare sonrasında; Şanlıurfa Eski Büyükşehir Belediye Başkanı ve halen bu ilin milletvekili olan Eşref Fakıbaba´yı eğitimden, Nevşehir milletvekili Murak Göktürk´ü yasal çalışmalardan, Aydın Milletvekili Mustafa Savaş´ı arşiv ve anket çalışmaları ile birlikte Kayseri´den, Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel´i İstanbul´dan, Kocaeli Milletvekili İlyas Şekerci ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel´i ayrıca 1.Bölgeden, Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu´nu Gaziantep ve 2. Bölge´den, Sinop Milletvekili Nazım Maviş´i 3. Bölge´den, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer´i 4. Bölge´den, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar´ı, 5. Bölge´den ve Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel´i ise Konya ve 6. Bölge´den sorumlu yardımcılığına getirmişti.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı