KAYSERİ'DE ‘BUCA' HAZIRLIKLARI

KAYSERİ

Bucaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Hazırlıkları takım antrenörü Cüneyt Dumlupınar değerlendirdi.

HABERİ İZLE

PTT 1. Ligi'nin lider takımı Kayserispor, ligin bu hafta deplasmanda oynayacağı Bucaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Hazırlıkları takım antrenörü Cüneyt Dumlupınar değerlendirdi.

PTT 1.Ligi'nde mücadele eden Kayserispor, ligin 23.haftasında Bucaspor'a konuk olacak. Sarı-kırmızılı takım deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Karpuzatan Mevkii Kadir Has Spor Tesisleri'nde başladı. Antrenör Cüneyt Dumlupınar gözetiminde gerçekleşen antrenmanlarda takım oyuncularının oldukça formda oldukları gözlendi.

CÜNEYT DUMLUPINAR ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

Kayserispor, geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda Adana Demirspor'u konuk etmişti. Sarı-kırmızılı takım karşılaşmada 3-0'lık skoru elde etmesine rağmen skorunu koruyamamış ve karşılaşmadan 3-3'lük beraberlikle ayrılmıştı.

Sarı-kırmızılı takımın antrenman çalışmalarını takım antrenörü Cüneyt Dumlupınar değerlendirdi. Cüneyt Dumlupınar yapmış olduğu değerlendirmede, Bucaspor karşısında mutlak galibiyet hedefliyoruz. Geçtiğimiz hafta çok üzücü bir skor ile maçı sonlandırdık. Ama futbolda her an her şey olabiliyor. Bu sonuca gerçekten çok üzüldüm neticede sahamızda oynadığımız bir karşılaşmaydı ve skor olarak 3-0'lık bir üstünlük sağlamıştık ama skorumuzu koruyamadık. İnşallah Bucaspor karşısında böyle bir durum yaşamayız ve karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılırız. Puan farkımız var ama bitmeyecek bir fark değil bunun farkındayız. Bu haftaki maçımızı ve bundan sonra oynayacağımız karşılaşmaları kazanarak ligde açık ara farkla şampiyon olmak istiyoruz. İnşallah bunu başaracağız” ifadelerini kullandı.



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı