KANALIMIZA ABONE OL

YEREL BASINA DESTEK OL

 


EDİTÖR

SAYFA EDİTÖRÜ

 Uğur ALTUNER
 editor@kayserihaber.com.tr

   

KAYÜ 2021-2022 AKADEMİK DÖNEMİ AÇIŞ DERSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KAYSERİ’NİN ŞEFLERİ KAYMEK’TE YETİŞİYOR

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, İMAM HATİPLİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

BÜYÜKKILIÇ'TAN SANAT VE MESLEKİ EĞİTİM KURSLARINA ZİYARET

TALAS'TA İNGİLİZCE YABANCI DİL KURSLARI BAŞLADI

AHİLİK PROJESİ YARIŞMASI

DENEYAP ATÖLYESİ ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI BAŞLADI

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ DANIŞANLIK

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR ÖĞRENCİLERİN DİLEK VE ŞİKAYELERİNİ DİNLEDİ

KAYMEK'TE YENİ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

KOCASİNANLI GENÇLER GELECEĞE DAHA DONANIMLI HAZIRLANIYOR

KAYMEK GENÇLİK MERKEZLERİ YENİ DÖNEME HAZIR

MELMEK KURSLARI’NA YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

AGÜ MİMARLIK’TAN ÇOCUK ATÖLYESİ

AGÜ MİMARLIK’TAN KARAHANTEPE’DE DİJİTAL BELGELEME VE MAKET ÇALIŞMASI

ARI YETİŞTİRİCİLERİNE SERTİFİKALARI VERİLDİ

Gürkan Ofis Mobilyaları

KAYSERİ'DE 'PASTIRMA DOĞRAMA VE SUNUM TEKNİKLERİ KURSU' AÇILACAK

Büyükşehir Belediyesi Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) pastırmanın anavatanı Kayseri’de, ‘Pastırma Doğrama ve Sunum Teknikleri Kursu’ açarak, yine bir ilke imza attı.

Eğitim ve kurslara yönelik ilklerin, yeniliklerin adresi olan KAYMEK, yine bir ilke imza atarak, lezzetin anavatanı Kayseri’de gastronomi şehri olmasında önemli unsurlarından olan, kültürel mirasımız pastırmanın doğranmasını ve sunumunu 'Pastırma Doğrama ve Sunum Teknikleri' kursu ile vatandaşlara öğretecek. KAYMEK tarafından pastırma denilince akla ilk gelen il olan ve ismi adeta Kayseri ile özdeşleşen pastırmanın doğranması ve sunum tekniklerine dair düzenlenen kursta ayrıca bu alandaki diksiyon, stres yönetimi ve iş güvenliği ile ilgili de bilgiler verilecek. Kontenjanla sınırlı kayıtları devam eden ve bu eşsiz lezzetin inceliklerini öğretmek için Kayserili vatandaşlara yönelik düzenlenen kursa Kayserililer davet edilirken, zengin müfredata sahip kursta, pastırmanın tarihsel süreci, doğranması, sunum tekniklerinin yanı sıra diksiyon, stres yönetimi ile dolu bir içerik kursiyerleri bekliyor. KAYMEK Akademi Mutfak Atölyesi’nde başlayan kurslarda şehrin gastronomi değeri olan pastırmanın doğranması ve sunumu ile ilgili teorik ve uygulamalı derslerden oluşan kursta şehrin tanıtımına da katkı sağlaması, aynı zamanda bu alanda kalifiye eleman ihtiyacına da karşılık vermesi bekleniyor.

Kurs ile ilgili 14.09.2021 Salı Günü Saat 18:00’de KAYMEK Akademi Tesisi Mutfak Atölyesi’nde tanıtım programı gerçekleştirilecek.