Kayseri’de, Göztepe Hazırlıkları

Kayseri’de, Göztepe Hazırlıkları

Süper Lig’de son 5 haftadır aldığı mağlubiyetlerle taraftarın tepkisini çeken ve hedefinden uzaklaşan Yukatel Kayserispor’da futbolcular bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Göztepe maçı hazırlıklarına kulüp tesislerinde başladılar.

Spor Toto Süper Lig’de bu hafta deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Yukatel Kayserispor’da futbolcular hafta sonunda verilen izin sonrasında ilk çalışmalar kulüp tesislerinde gerçekleştirildi. Takımda son 5 haftadır alınan mağlubiyetlerin moral bozukluğu vardı. Özellikle son oynanan ve Fenerbahçe karşısında etkisiz bir oyun ortaya koyan futbolcuların, yaptıkları hatalar konusunda Teknik Direktör Hikmet Karaman oynanan maçın analizi yaparak futbolculara tek tek hatalarını gösterdi.

Aynı hatalara düşülmemesi gerektiğinin altını kalın bir şekilde çizerek belirten Karaman futbolcularla daha sonrasında idmanda tek tek ilgilendi. Bazı isimlerle yakından ilgilenen Karaman, Göztepe maçının kendileri için ne kadar önemli olduğunu burada bir kez daha belirtmiş oldu. Ligin alt tarafında yer alan takımlarla aradaki farkın açılması gerektiğini ifade eden Karaman, iyi oyunla 3 puana ulaşan tarafın kendileri olacaklarına ve bu konuda taraftarında kendilerine güvenmesini istedi.

Takımda hafif sakatlıkları bulunan isimlerin de daha sonrasında çalışmalara katılması ile Göztepe maçı hazırlıkları tesislerde başlamış oldu.

(Haber: Mustafa Gürbüz)



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti