KAYSERİ´DE, TRABZON MESAİSİ TAM GAZ

KAYSERİ´DE, TRABZON MESAİSİ TAM GAZ

KAFKAS, OYUNCULARINI TAKTİK AĞIRLIKLI ÇALIŞTIRIYOR

   Spor Toto Süper Lig´in 4.haftasında sahasında Trabzonspor´u konuk edecek olan Kayserispor´da, hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Trabzonspor´un şuana kadar oynadığı bütün maçları izleyen ve teknik heyeti ile analiz yapan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, oyuncularını taktik ağırlıklı çalıştırıyor.

Kayserispor, ligin 4.haftasında sahasında Trabzonspor´u konuk edecek. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde bu maçın hazırlıklarını ara vermeden sürdüren sarı-kırmızılılar, teknik heyetin hazırladığı taktik ağırlıklı idmanlara çıkıyor.
Trabzonspor´un şuana kadar oynadığı maçları izleyen ve teknik heyeti ile analiz yapan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, maça kısa bir süre kala Trabzonspor maçı taktiğini belirlediği öğrenildi. Bu doğrultuda idmana çıkan sarı-kırmızılılar da, Kafkas deyim yerindeyse oyuncularının pestilini çıkartıyor. Trabzonspor maçında hata istemeyen Kafkas, idmanlarda oyuncularını sık sık uyarıyor ve oyuncularına yapmaları gerekeni anlatıyor.
Kafkas, Trabzonspor maçında yeni transferler Yakubu ve Oğulcan´ı oynatacağı öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor. Derley´i de kesmeyi düşünmeyen Kafkas´ın ?Evimizde oynayacağımız mücadelelerde çift oynayacağız? dediği iddia edildi.
Öte yandan Kayserispor geride kalan 3 haftada 5 puan toplayarak puan cetvelinde 8.sırada yer alırken, Trabzonspor ise, topladığı 7 puanla 2.sırada yer alıyor. ÖZEL



Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı