KAYSERİ´DE RİZE MESAİSİ TAM GAZ

KAYSERİ´DE RİZE MESAİSİ TAM GAZ

AHAMADA VE SİMİC MİLLİ TAKIMDAN DÖNDÜ

Kayserispor, 27.haftada karşılaşacağı Rizespor maçı hazırlıklarını yaptığı çift antrenmanlarla sürdürüyor. Öte yandan, milli takımlarda bulunan futbolcular Ahamada ve Simic döndü ve takımla birlikte çalışmalara başladı.
Kayserispor´da, Rizespor mesaisi tam gaz devam ediyor. Günü çift antrenmanla tamamlayan futbolcuların, pestili çıkartılıyor. Teknik Direktör Hakan Kutlu nezaretinde Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde gerçekleştirilen ilk antrenman, salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışması ile son buldu. İkinci antrenman ise pas ve şut çalışması ile başladı. Antrenmanın ikinci bölümünde futbolcular, minyatür kale maç yaptı.
İkinci antrenman öncesi futbolcuları ile bir araya gelen Hakan Kutlu, oyuncularına yapılan hatalara ilişkin uyarılarda bulundu. Kutlu, Rizespor maçının önemine dikkat çekerek şöyle dedi: ?Artık her maç bizim final niteliğindedir. Düşme potasının bir basamak üzerindeyiz. Bu durum, sizi umutsuzluğa sürüklemesin. Biz maçlarımızı kazandığımız sürece, alt sıralarda yer alan takımlar bizi geçemez ve biz istediğimizi elde ederiz. En az hata ile oynamalıyız. Sizlere olan güvenim tam.?
Öte yandan ülkelerinin milli takımlarına giden Marko Simic ile Ali Ahamada, Kayseri´ye döndü ve takımla birlikte çalışmalara katıldı. Sakatlıkları bulanan Furkan Özçal ile Larrys Mabila´nın durumlarının da düzeldiği ve takım ile birlikte çalışmalara katılacakları öğrenildi. Kayserispor´da, Samba Sow ve Derley dışında eksik bulunmuyor.

(SPOR SERVİSİ)



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı