KAYSERİ´DE, GAZİANTEP MESAİSİ SÜRÜYOR

KAYSERİ´DE, GAZİANTEP MESAİSİ SÜRÜYOR

KAYSERİSPOR-GAZİANTEPSPOR MAÇ BİLETLERİ 5 TL

 

Spor Toto Süper Lig´in 22.hafta karşılaşmasında, Kayserispor sahasında Gaziantepspor´u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, bu maçın hazırlıklarını sürdürürken maçın bilet fiyatlarının 5-10 lira olduğu açıklandı.
Kayserispor´da tek hedef galibiyet. Üst üste aldığı mağlubiyetlerle morali bozulan sarı-kırmızılı ekip, hafta sonunda sahasında ağırlayacağı Gaziantepspor maçını yenerek çıkışa geçmek istiyor. Hazırlıklarını Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde gerçekleştiren Kayserispor, kapısını dış dünyaya kapadı.
Futbolcuları ile yakından ilgilenen Kafkas, antrenman boyunca futbolcularına uyarılarda bulunuyor ve istediklerinin tam olarak sahaya yansıtılmasını istiyor. Trabzonspor maçında sakatlanan Sow´un yerinde oynaması planlanan Adnane ise Kafkas´ın şuan için en çok ilgilendiği futbolcu olarak dikkat çekiyor.
Kayserispor´da Gaziantepspor maçı öncesinde, sakatlığı süren ve sahalara 2,5 ay sonra dönmesi beklenen Sow katılmazken, sakatlığı büyük ölçüde geçen Furkan Özçal, fizyoteraspist eşliğinde çalışmalarını sürdürdü.
Öte yandan, Spor Toto Süper Lig´in 22.haftasında yapılacak Kayserispor-Gaziantepspor maçının biletleri, 5 ve 10 liradan satışa çıkarıldı. Kayserispor Kulübü´nden yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı´nda 21 Şubat Pazar saat 13.00´te başlayacak müsabakanın biletlerinin Passolig tarafından satışa sunulduğu duyuruldu. Bilet fiyatlarının kuzey alt ve misafir takım tribünleri için 5, batı alt, doğu alt ve doğu üst tribünleri için de 10 lira olarak belirlendiği açıklandı. (SPOR SERVİSİ)



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’