KAYSERİ´DE EKSİK SAYISI 7´YE ÇIKTI

KAYSERİ´DE EKSİK SAYISI 7´YE ÇIKTI

TECRÜBELİ KALECİ RİZESPOR MAÇINDA YER ALAMAYACAK

ADNANE, SEZONU KAPATTI
Ateş hattından uzaklaşma savaşı veren Kayserispor´a kritik Rize maçı öncesi eksik sayısı 7´ye yükseldi. Milli takımdan dönen Ahamada´nın Rizespor maçına yetişemeyeceği konuşulurken, Adnane ise idmanda sakatlanarak sezonu kapattı.
Kayserispor, Rizespor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Hakan Kutlu nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. İlk bölümü ısınma ve düz koşu ile tamamlanan antrenmanın ikinci bölümünde ise futbolcular, minyatür kale maç yaptı.
Düşme potasına en yakın takım konumunda bulunan Kayserispor, sakat ve cezalı oyuncuların sıkıntısını çekerken, bir kötü haberde milli takımdan dönen kaleci Ahamada´dan geldi. Ağrıları bulunan tecrübeli kalecinin Rizespor maçında takımda yerini alamayacağı iddia edildi. Bu durum teknik heyetin canını sıktı. Teknik Direktör Hakan Kutlu, kulüp doktorlarına Ahamada´nın Rizespor maçına yetiştirilmesi için talimat verdiği öğrenildi. Sağ ayak arka adalesinde 3. derece yırtık tespit edilen Adnane´nin ise sezonu kapattığı belirtildi. Devre arasında İspanya´nın Malaga takımından sezon sonuna kadar kiralanan 23 yaşındaki Faslı futbolcu, Kayseri temsilcisinde 7 maçta 177 dakika forma giymişti.
Öte yandan antrenmana, sakatlıkları süren Derley ve Sow katılmadı. Ülkelerinin milli maçlarına giden oyuncuların yaşadıkları bu durumların yanı sıra hafta içinde sakatlanan William da takımdan ayrı koştu. William´ın pazartesi günü oynanacak olan mücadelede oynayıp oynamayacağı ise maç saati netlik kazanacak.
Rizespor-Kayserispor maçı, 4 Nisan pazartesi günü Rize Yeni Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Saat 19:00´da başlayacak olan karşılaşmada, hakem Özgür Yankaya düdük çalacak. (SPOR SERVİSİ)



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti