KAYSERİ´DE, ÇALIŞMALAR BUGÜN SONA ERECEK

KAYSERİ´DE, ÇALIŞMALAR BUGÜN SONA ERECEK

İ.M KAYSERİSPOR-ANKARAGÜCÜ MAÇI, PAZAR SAAT 13:30´DA

Spor Toto Süper Lig´in 28.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor-MKE Ankaragücü´nü konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını bugün sonlandıracak ve maç saatini beklemeye başlayacak.

Spor Toto Süper Lig´de 28.hafta heyecanı, Bursaspor ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşma ile başladı. 28.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor ise MKE Ankaragücü´nü konuk edecek.

Sivasspor karşılaşmasının ardından ara vermeden çalışmalarına başlayan sarı-kırmızılı ekip, önce Ankaragücü ardından da Galatasaray karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak istiyor. Temsilcimiz, dün günü taktik ağırlıklı çalışma ile sonlandırdı. Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetimindeki antrenman 1,5 saat sürdü.Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda sarı-kırmızılı oyuncular, yarı sahada yapılan çift kale taktik maçla ile antrenmanı sonlandırdı. Ameliyatının ardından yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalan Bilal Başacıkoğlu da antrenmana katıldı. Sarı-kırmızılı ekip, Ankaragücü hazırlıklarını bugün yapacağı ter antrenmanı ile tamamlayacak. Ankaragücü karşılaşmasında kart cezalısı olan Lopez forma giyemeyecek. 28.hafta öncesinde İstikbal Mobilya Kayserispor, 36 puanla 8.sırada yer alıyor. MKE Ankaragücü ise 32 puanla 14.sırada yer alıyor.

İstikbal Mobilya Kayserispor-MKE Ankaragücü karşılaşması, pazar günü Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Saat 16:00´da başlayacak olan karşılaşmada, Halis Özkahya, Alpaslan Dedeş ve Aleks Taşçıoğlu düdük çalacak.

Haber: Mustafa Gürbüz



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı