KAYSERİ´DE BÜYÜK PANİK

KAYSERİ´DE BÜYÜK PANİK

LİG KADERİNİ BAŞAKŞEHİR, GENÇLER VE FENER MAÇI BELİRLEYECEK

 

Kayserispor, son 4 maçta sadece 1 puan aldı. 23 puanla ateş hattındaki takımların hedefi haline geldi. Öte yandan Kayserispor, Başakşehir maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Sezonun ikinci yarısına istediği başlangıcı yapamayan takımlardan Kayserispor, son 4 maçta sadece 1 puan aldı ve 23 puanla ateş hattındaki takımların hedefi haline geldi. Sarı-kırmızılı ekipte, Başakşehir maçının hazırlıkları başlarken camiayı fikstür paniği sardı.
Başakşehir deplasmanından sonra evinde Gençlerbirliği´ni konuk edecek olan Kayserispor ardından Kadıköy´e Fenerbahçe´ye gidecek. Tolunay Kafkas´ın öncülüğündeki Kayserispor´un bu 3 maçtaki performansı ligdeki kaderini doğrudan etkileyecek.
Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, Başakşehir maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Antrenmanda futbolcuları ile yakından ilgilenen Kafkas, sık sık uyarılarda bulunuyor. Başakşehir maçının önemine dikkat çeken Kafkas, futbolcuları ile yaptığı konuşmada şöyle dedi: ?Geride kalan 3 haftada iyi futbol oynuyoruz ancak kazanamıyoruz. Bu durum bizi alt sıralara yaklaştırıyor. Başakşehir maçı bizim çıkış maçımız olacak. Kazanacağız ve sonraki maçlara bakacağız. Sizlere güveniyorum. Elinizden gelenin en iyisini yapmanızı istiyorum.?
Başakşehir-Kayserispor maçı, cuma günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumu´nda oynanacak. Zorlu 90 dakika saat 20:00´da başlayacak. (SPOR SERVİSİ)



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı