KAYSERİ´DE BAYRAM NAMAZI

KAYSERİ´DE BAYRAM NAMAZI

BAYRAM NAMAZI İÇİN CAMİLERE AKIN ETTİLER

Kurban Bayramı nedeniyle Kayseri´de vatandaşlar camilere akın etti. Özellikle tarihi camileri dolduran vatandaşlar, bayram namazı sonrasında ilimiz protokolüyle bayramlaştı.

Her bayram gelenek haline gelen protokol halk bayramlaşmasına Hunat Cami ev sahipliği yaptı. Vatandaşlar, bayram namazı öncesi il müftüsü Şahin Güven tarafından verilen vaazı dinledi.Bayram namazını Hunat camiinde kılanlar arasında Ak parti Yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı, AK parti milletvekilleri  Taner Yıldız, İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Ak Parti İl Başkanı şaban Çopuroğlu´da yer aldı.İl müftüsü Şahin Güven bu yıl diyanet vakfının rekor kırarak ülkemizde 4 yüz 3 bin 877 adet kurban bağışının geldiğini bunların dünyanın 145 ülkesinde ihtiyaç sahiplerine verileceğini söyledi. Güven Kayseri´de bu yıl  8 BİN 459 adet kurban bağışının yapıldığını belirtti.Bayram namazı sonrasında Kayseri halkının bayramını tebrik eden Ak parti Yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki, yıllardır devam eden geleneği devam ettiriyoruz,?tüm Kayserili hemşehrilerimiz ve islam aleminin bayramını tebrik ediyor, bu günün hürmetine kırgınlık ve dargınlıkların son bulmasını temenni ediyorum ? dedi.

Ak parti milletvekili Taner Yıldız´da Arafat´ta görevlerini tamamlayan hacılarımızın ülkelerine sağlıkla dönmesi temenni ederek. Tüm mağdur ve mazlumların sıkıntılarının bitmesi için dua ediyoruz? dedi.Ak parti il başkanı Şaban Çopuroğlu ise, yaşanan bu birlikteliğin bundan sonrasında da devam etmesini temenni etti. Çopuroğlu tüm Kayseri halkının bayramını kutladı.Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kocasinan belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´da belediyeler olarak tüm kurban bayramı için hazırlıkların yapıldığını belirterek farklı noktalarda hazırlanan kurban kesim yerlerinde belediye ekiplerinin hazır bulunduğunu söylediler.

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"