KAYSERİ´DE ANTALYA MESAİSİ SÜRÜYOR

KAYSERİ´DE ANTALYA MESAİSİ SÜRÜYOR

KAFKAS, ?ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ?

    Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor, ligin 11.haftasında deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.
Ligin 11.haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Kayserispor, maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde 1,5 saat süren antrenman düz koşunun ardından ısınma hareketleri ile devam etti. Antrenmanın son bölümü ise, topla yapılan çalışma ile son buldu.
   Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Tolunay Kafkas şunları söyledi: ?Geride kalan iki haftada, 4 puan aldık. Yani şansızlığımızı kırdık. Önümüzde Antalyaspor maçı var. Güçlü bir ekip ile karşılaşacağız. Bilindiği üzere Antalyaspor sezon başında iyi transferler yaptı. Antalyaspor, yukarılara oynayan bir ekip ancak bizde yakaladığımız çıkışı sürdürmek istiyoruz. Bunun içinde, çalışmalarımızı arttırdık. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur ve Antalya deplasmanından puan ya da puanlarla döneriz.?
Antalyaspor-Kayserispor maçı, 7 Kasım Cumartesi günü Akdeniz Üniversitesi Stadyumu´nda oynanacak. Zorlu mücadele 14.00´da başlayacak.



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı