KAYSERİ-ADANA KARAYOLUNU TRAFİĞE KAPATTI

KAYSERİ-ADANA KARAYOLUNU TRAFİĞE KAPATTI

Kayseri`de, Yeşilhisar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile Yahyalı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi arasında yaşanan kota problemi yüzünden, TIR şoförleri Yeşilhisar girişinde trafiğin tek şeridini kapatarak yaklaşık 2 kilometrelik kuyruk oluşturdu.

Yeşilhisar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile Yahyalı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi arasında yaşanan kota problemi nedeniyle TIR şoförleri mağdur oldu. Araçlarının kontaklarını kapatan TIR şoförleri, yaklaşık 2 kilometrelik kuyruk oluşturdu. Ayrıca Yahyalı girişinde de diğer grubun araçlarının kontaklarını kapatması sonucu metrelerce kuyruk oluştuğu öğrenildi.
Yeşilhisar girişinde bulunan TIR şoförü Serkan Atmaca, "Yahyalı, Yeşilhisar arasında 3 gündür süren kota anlaşmazlığından dolayı bugün burada mağduruz. Bu nedenle Yeşilhisar-Adana yolu trafiğe kapatılmış durumdadır. Burada olabilecek bir kazanın sorumlusunun kim olacağını merak ediyoruz. Buradaki şoförler mağdur durumda. 6 saattir bu yol kapalı durumda ve hiçbir yetkili gelip buna çözüm bulmuyor. Biz bir an önce bu olayın çözülmesini bekliyoruz. Yaklaşık 350 araç burada bekliyor. 200’e yakın araçta Yahyalı bölgesinde bekliyor. Görüşmeler iki kooperatif başkanı arasında sürüyor. Ne olduğunu kimse bilmiyor" diye konuştu.
TIR şoförü Akif Taşpınar da, "Kota sorunundan dolayı burada bekliyoruz. Bu kota meselesinden dolayı anlaşamıyoruz. Sorunumuzun bir an önce çözülmesini diliyoruz" dedi.



Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı