KAYSERİ VALİLİĞİ’NDEN UYARI

KAYSERİ VALİLİĞİ’NDEN UYARI

"15 GÜN EVDE KAL" VİDEOSU

Kayseri Valiliği, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında hazırladığı Sadece 15 gün" başlıklı video hazırladığı video ile ilimiz sakinlerini evlerinde kalmaya davet etti. Sayıları her geçen gün aratan Koronavirüs vakalarını azaltmak için Vali Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç imzası ile vatandaşlara gönderilen SMS’ler ile 15 süre ile zorunlu kalmadıkça sokağa çıkılmaması tavsiye edildi.

Kayseri Valiliği ülkede son dönemde Kovid-19 vakalarının artması nedeniyle çocukların rol aldığı, okul ve park gibi farklı mekanlarda çekilen görüntülerden kamu spotu hazırladı. Kovid-19 salgınına dikkati çekerek vatandaşları 15 gün evde kalmaya davet eden 5 çocuk, videoda şu isteklerde bulundu: "Sadece 15 gün evde kalırsak hep birlikte bunun üstesinden gelebiliriz. Sağlığımız için, geleceğimiz için 15 gün evde kal Kayseri. Gerekmedikçe 15 gün evden çıkmıyoruz Kayseri. Sıralarımızı doldurmamız için sadece 15 gün evde kalalım. Lütfen duyarlı olalım Kayseri, birlikte başarabiliriz."Kayseri Valisi Şehmus Günaydın da videoyu, "Lütfen çocuklarımızın bu çağrısına duyarsız kalmayalım." notu ve "Gerekmedikçe 15 gün evden çıkmıyoruz Kayseri."

Öte yandan Sayıları her geçen gün aratan Koronavirüs vakalarını azaltmak için Vali Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç imzası ile vatandaşlara gönderilen SMSler ile 15 süre ile zorunlu kalmadıkça sokağa çıkılmaması tavsiye edildi.



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı