KAYSERİ TENİS LİGİ’NDE HEYECAN SONA ERDİ

KAYSERİ TENİS LİGİ’NDE HEYECAN SONA ERDİ

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ KABAKCI VERDİ

Tenis İl Temsilciliği tarafından organize edilen Kayseri Tenis Ligi organizasyonu 90 erkek, 35 kadın sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Kayseri Tenis Ligi’nin ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’nın katılımı ile ödül töreni yapıldı. Pandemi nedeniyle 2 buçuk ay süren organizasyonda kadınlarda Necla Baktır birinci, Nimet Bali ikinci ve Esra Yeğin Aksoy üçüncü oldu. Erkeklerde ise Tufan Mani birinci, Mehmet Okur ikinci ve Ali Fenercioğlu 3'üncü oldu.

Ödül töreninde açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, şöyle dedi: “İl Müdürü olarak bu etkinlik bizi ziyadesiyle mutlu etti. Temas gerektiren sporlara ara vermekle birlikte tenis gibi mesafeli oynanan sporcuları oynatmak güzel. Kayseri'de tenis daha iyi yerlere gelecek. Diğer alanlarda da antrenmanlar ve çalışmalar devam edecek. Tenisi daha aktif hale getireceğiz. Burada başta il temsilciliğimiz ve sporculara teşekkür ediyorum. Bu sporu daha geliştirip daha geniş kitlelere ulaştırmaya devam edeceğiz.  Tenis gibi badminton gibi sporlar insanların uzaktan yapabildiği sporlar arasında. Pandemi döneminde yapılabilecek en iyi sporlardan bazıları bunlar. İl temsilciliğimiz, antrenörlerimiz ve sporcular daha fazlasını ne istiyorlarsa yapacağız.”

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı