KAYSERİ TANITIM GÜNLERİ TOPLANTISI YAPILDI

KAYSERİ TANITIM GÜNLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Kayseri'yi Türkiye'ye tanıtmak amacıyla Kayseri Tanıtım Günleri'nin çalışma toplantısı yapıldı. Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç, İl Kültür Müdürü İsmet Taymuş, 5. Mevsim LTD. T

Toplantıda konuşma yapan Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç, Kayseri Tanıtım Günleri toplantısından olumlu sonuçlar çıkmasını dileyerek katılan herkese teşekkür etti.
Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, tarihin her döneminde birçok kültüre ev sahipliği yapmış Kayseri'nin her yönüyle Ankara'da tanıtılacağını ifade ederek, Türkiye'de artık iller markalaşmak için büyük şehirlerde tanıtım programları düzenliyorlar. Bunun amacı, ilin her boyutuyla tanıtımını yapmak. Karadeniz illeri bu programları çok yapıyor. Ama Kayseri olarak ilk kez böyle bir tanıtım programı yapacağız. Kayseri'yi tanıtmak için Kayseri Günleri Tanıtım Günleri toplantısını yapmak amacıyla toplandık” şeklinde konuştu.
Kayseri'yi her yönüyle tanıtmak istediklerini belirten Taymuş, Kayserimizi tarihi yönlerini, el sanatlarını, yöresel yemeklerini, medreselerini, camilerini ve tarımsal ürünlerimizi tanıtmak istiyoruz. Ayrıca Kayseri sanayi yönünden Türkiye'de ilk 10'a girebilecek kadar gelişmiştir. Özellikle mobilya ve metal özelliklerini tanıtmak istiyoruz. Ayrıca Erciyes Master Planı'yla, Alp'lerde ne gerçekleşiyorsa Erciyes'te de aynısı gerçekleşecek. Bir hafta boyunca, Kayseri'yi Ankara'da en iyi şekilde tanıtmanın planlamasını yapmak amacıyla bu toplantıyı yapıyoruz” dedi.
5. Mevsim LTD. temsilcisi Burhan, Ankara ticari bakımdan da büyük bir kent. Kayseri'de son zamanlarda Anadolu'nun dinamosu haline geldi. İhracata katmış olduğu sonuçlarla ekonomiye de destek sağlıyor. Ticari potansiyel açısından büyük markalar yarattı. Biz de bunu büyük kentlerde tanıtmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.



Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret