KAYSERİ SERİYE BAĞLAMAK İSTİYOR!

KAYSERİ SERİYE BAĞLAMAK İSTİYOR!

Spor Toto Süper Lig’de geride bıraktığımız haftada sahasında Orduspor’u tek golle geçen sarı-kırmızılı temsilcimiz Kayserispor vakit kaybetmeden Manisa deplasmanı hazırlıklarına başladı.

Kayserispor, Orduspor maçının ardından hemen Manisaspor maçı hazırlıklarına başladı. Sezona kötü bir giriş yapan ve Orduspor maçına çıkış maçı gözüyle bakan Kayserispor, bu maçın galibiyetinin anlam kazanması için Manisaspor maçına da ayrı önem veriyor.

 

Geride kalan 11 haftada 4 galibiyet 1 beraberlik ve 6 yenilgi alan ve topladığı 13 puanla hayal kırıklığı yaratan temsilcimiz, Orduspor maçıyla yakaladığı çıkışı sürdürmek istiyor. Kulüp tesislerinde yapılan hafif idmanla haftayı açan temsilcimizde teknik heyet ve futbolcular kazanılan 3 puanın çok önemli olduğunu ve geride kalan haftalarda da bunu devam ettirmek istediklerini söylediler.

 

KALDIRIM “KENDİMİZE GÜVENİMİZ GELDİ”

 

Sarı- kırmızılı temsilcimizin tecrübeli oyuncusu Hasan Ali Kaldırım “Takımca zor günler geçiriyorduk ve Orduspor maçına bu yüzden çok önem veriyorduk. O maçtan 3 puan çıkardığımız için mutluyuz. Bize kaybettiğimiz özgüvenimizi geri kazandırdı. İsteyince her şeyi yapabilecek bir takımız. Artık önümüze daha sağlıklı bakabiliyoruz. Manisa deplasmanından da galip ayrılıp üzdüğümüz taraftarlarımızı biraz olsun sevindirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Öte yandan temsilcimizin Manisa ile deplasmanda oynayacağı mücadele 27 Kasım Pazar günü saat 16.00’da başlayacak. (Spor servisi)

 



Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı