KAYSERİ ŞEKER`İN YENİ YATIRIMLARI

KAYSERİ ŞEKER`İN YENİ YATIRIMLARI

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz; Yaktaş Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ettiği Kayseri Şeker`de, Kayseri Şeker Fabrikasının istikrarlı ilerleyişi, yeni yatırımları ve Kayseri`deki istihdama katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yapılan her tesis Kayseri`ye katma değer katar sağlayacaktır. Kayseri Şeker`e ait çuval fabrikası da Kayseri için bir kazançtır tüm yöneticileri tebrik ediyorum" dedi.
Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yaktaş Yönetim kurulu üyelerinin ziyareti ve Kayseri`de bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının Kayseri Şeker`in faaliyetlerine duydukları ilgiden memnun kalıyoruz bu gibi ziyaretler bize güç veriyor. Kayseri Şeker olarak bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlayacak faaliyetler yapıyoruz. Yaptığımız işlerden Ticaret Odamız ve diğer STK ların yetkilileri haberdar oluyorlar bize de katkısı oluyor. İşin başarılı yürümesi istişare ile oluyor. Hem çiftçilerimiz hem de yöneticilerimizle sürekli istişare yapıyoruz. Faydasını da görüyoruz" dedi.
Akay ayrıca, "Bir yılda 25 milyonluk yaptırım içerisinde bulunan Pankent`e ait Gaziantep`teki fabrikanın Gaziantep`ten sökülerek Kayseri Organize Sanayisine taşınması gayet doğal bir gelişmedir. Pankent`in inşaatı tamamlandı. Tesis faaliyete geçmeye hazırlanıyor. Pankent öncelikle Kayseri`ye istihdam açısından katkı sağlayacaktır. Kayseri Şeker`in bir alandaki başarısının diğer alanlara da olumlu yansımaları oluyor" diye konuştu.



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti