Kayseri Mobilya Fuarı 5- 9 Ekim tarihlerinde kapılarını açacak

Kayseri Mobilya Fuarı 5- 9 Ekim tarihlerinde kapılarını açacak

Anadolu’nun en büyük uluslararası organizasyonu ANAMOB Anadolu Mobilya Fuarı 5-9 Ekim tarihleri arasında OSB Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilere açacak.

Oluşturduğu yüzlerce kişilik alım heyeti ile dünyanın dört bir tarafından ziyaretçileri ilimize getirerek öncelikle ihracatımıza, daha sonrada şehrimizin tanıtımına büyük katkı sağlayacak olan ANAMOB Anadolu Mobilya Fuarı bir otelde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı.  Toplantıya Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Sanayi Odası Başkanı iştirak etti.

Toplantının açılışında konuşan fuarın organizatör şirketi Nobel Expo Uluslararası Fuarcılık Başkanı Erhan Çelik fuarla ilgili genel bilgilendirme içeren bir sunum yaptı.

Ticaret  Odası Başkanı Gülsoy da konuşmasında ülkemizde gerçekleşen fuarlarda nitelikli alıcı sorunu yaşandığına dikkat çekerek şöyle konuştu “Bizim için önemli lokomotif sektörlerden birisi olan mobilyacılık  Fuarı’nın  içinde bulunuyoruz.  Erhan Bey’in de sunumunda bahsettiği gibi ülke olarak ilk fuarları gerçekleştiren bir ülkeyiz.  Fakat nitelikli alıcı kısmında ise sorun yaşadığımız bir durumla karşı karşıyayız.  Bizler dünya da ilk uluslar arası fuarı burada Yabanlu Pazarı’nda yaptık. Mobilya fuarımıza da elimizden gelen desteği yapacağız “

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç da şehirlerimizin olumlu olarak anılması olmazsa olmazımız olması gerektiğini vurgulayarak şunları kaydetti:  “Uluslararası anlamda şehrimizi tanıtan projemiz ile mobilya şehri olarak anılacağımız bir proje gerçekleştiriyoruz. Üzerimize düşen her görevi tam anlamıyla yapacağımızı buradan belirtelim.  Az önceki paylaşılan oranları daha yukarıya taşıyacağız, yapılan projemizi desteklediğimizi bildirelim emeğe geçen herkese teşekkür ederim”

Son olarak kürsüye gelen Vali Çiçek ise fuarın her yıl biraz daha gelişerek devam edeceğinin altını çizerek şöyle konuştu:  “Güzel işler yapacağımız bir projenin içinde olmaktan mutluluk duymaktayım. Doğruyu söylemek gerekirse bu zamana kadar çok destek sağlayamadık, fakat artık elimizden gelen desteğin fazlasını yapacağımıza buradan söz verebiliriz”

5 Ekim ‘de kapılarını açacak ve 4 gün sürecek olan mobilya fuarının ilimiz mobilya sektörünün gelişimi için büyük katkı sunması bekleniyor.                



'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik