KAYSERİ ERCİYESSPOR-ANKARAGÜCÜ MAÇ SONRASI!

KAYSERİ ERCİYESSPOR-ANKARAGÜCÜ MAÇ SONRASI!

PTT 1.Lig’deki ilk mücadelesinden 2-1 galip ayrılarak sezona 3 puanla başlayan mavi-siyahlı temsilcimiz Kayseri Erciyesspor’da alınan galibiyetin sevinci yaşanırken, Ankaragücü cephesinde ise oynanan oyun umut verdi. Başkanlar da Erciyesspor&#

MEMDUH BÜYÜKKILIÇ ”TAKIM RUHU OLUŞMUŞ”

 

PTT 1.Lig’de 2012-2013 sezonunun ilk maçında Kadir Has Stadı’nda Ankaragücü’nü ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup eden mavi-siyahlı temsilcimiz Kayseri Erciyesspor’da maçın ardından konuşan Erciyesspor Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç yapmış olduğu açıklamada “Sezonun ilk maçında alınmış olunan bir galibiyet hayırlı uğurlu olsun. Erciyessporumuz, Kayseri’mizin ikinci takımı olarak yüzümüzü güldürecek. Geriye düşmelerine rağmen toparlandılar. Maçın 90 dakika olduğunu unutmadılar. Gördüğümüz kadarıyla güzel paslaşmalar var. Güzel bir takım ruhu oluşmuş. Biz tabi beklenti olarak hemen sonuç almaya alışmış bir yapımız var ama sonuç itibari ile maç 90 dakika ve 2-1 galip geldik. Hayırlı olsun diyoruz, inşallah devamını da bekliyoruz.” dedi.

 

ZİYA EREN ”SEYİRCİ DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

 

Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren ise maçın ardından galibiyetin sevincini yaşadıklarını belirterek, “Lige 3 puan ile başlamak çok önemli tabi. Rakibi asla küçümsemedik, netice itibari ile geçen sezon Süper Lig’de mücadele eden bir Ankaragücü ile karşılaştık. 1-0’dan maçı çevirmeyi futbolcu kardeşlerim başardı. Öncelikle tabi onları kutladık ve tebrik ettik. Bu yıl çıkmış olduğumuz yolda emin adımlar ile ilerleyeceğiz. Merdivenin basamaklarını teker teker çıkacağız. Buradan Kayseri Erciyesspor taraftarına, Kayserili spor severlere sesleniyorum. Lütfen en azından maçlarda bize biraz daha destek versinler. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki’ye bize bu kadar güzel bir stadyumda oynama imkanı sunduğu için bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Bir avuç Ankaragücü taraftarı görmüş olduğunuz gibi bizden daha kalabalık, deplasmanda tezahürat yaptı. Bizler seyirci desteği istiyoruz. Gün geçtikçe bu takım daha iyi olacak ve seyir zevki veren bir futbol oynayacak” dedi.

 

ÖZKÖYLÜ “3 PUANLA BAŞLAMAK ÇOK ÖNEMLİYDİ”

 

Teknik Direktör Osman Özköylü maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında “Sezona üç puanla başlamak bizim için çok önemliydi.” dedi. Oyuncularını galibiyetten dolayı kutlayan Özköylü, “İlk maçlar her zaman zordur. Heyecanı, stresi çok yüksek maçlardır. Bizim takımımız çok iyi, çok kaliteli oyunculardan kurulu. Sıkıntılara rağmen bu maçtan galibiyetle ayrılmasını bildik. Sezona üç puanla başlamak bizim için çok önemli. Kadir Has Stadı'nda Kayseri Erciyesspor'un kazandığı ilk maç bu. Burada maç kazanamama stresini üzerimizden attık. Önümüzdeki maçlarda daha rahat oynayıp istediğimizi sahaya yansıtacağız. Böylece kalitemizi ortaya koyup daha iyi sonuçlar alacağız. Galibiyetten dolayı çok mutluyuz.” şeklinde konuştu.

 

Kayseri Erciyessporlu oyunculardan Alaaddin Tosun da, “Maça iyi başlayamadık ama kazanmasını bildik. Bu statta ilk kez oynuyor olmanın da heyecanı vardı. İlerleyen haftalarda çok daha iyi olacağız.” dedi. Bir diğer Erciyessporlu oyuncu Veysel Aksu ise, “Ankaragücü genç bir takım ve maçın zor olacağını biliyorduk. İlk yarı geriye düştük ama maçı çevirmesini bildik.” diye konuştu.

 

ÖCAL “İLERİKİ HAFTALARDAN UMUTLUYUM”

 

Ankaragücü cephesinde ise özellikle ilk yarıda oynanan oyun ilerisi için camiayı umutlandırdı. Ankaragücü Teknik Direktörü Taner Öcal oyuncularının maçta gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirterek, “Maça iyi başladık, gole kadar da iyiydik. On kişi kaldıktan sonra sıkıntı yaşadık. Bu maç bize gösterdi ki takımımız doğru yolda. Ben takımıma çok güveniyorum. Mutlaka ligi iyi bir yerde bitireceğiz.” diye konuştu. (Haber: Murat TURP)

 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’