KAYSERİ DÜŞÜNCE OKULU DERNEĞİ

KAYSERİ DÜŞÜNCE OKULU DERNEĞİ

Kayseri Düşünce Okulu Derneği, düzenlediği etkinlik ile üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldiler. Yazar Nuri Pakdil’in de katıldığı etkinlikte dernek çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Bir restorantta düzenlenen etkinliğe  Kayseri Ticaret Odası  Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Düşünce Okulu Başkanı Kemal Tekelli, yazar Nuri Pakdil ve davetliler katıldı.

  

Programın açılış konuşmasını yapan Kayseri Düşünce Okulu Derneği Genel Koordinatörü Ferhat Akmermer, dernek olarak amaçlarının, medeniyetlerin temelinde yatan fikri geleneklerin Türkiye’ye tanıtılmasını sağlamak olduğunu söyledi.

   Kayseri’deki üniversitelerden beklentilerinin fazla olduğunu söyleyen Akmermer,” Üniversitelerden beklentilerimiz var. Bilim üretmeleri gerekiyor. Pratik hayata geçirmeleri gerekiyor. Girişimcilere yol göstermelerini bekliyoruz. Toplumdan izole olmuş bir üniversite görünümünden uzak durarak Kayseri’ye ve ülkemize yarar sağlayacak çalışmalar yapmalarını beklemekteyiz. Kayseri’de ortaya çıkan boşlukları doldurma kapatma yolunda da sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düştüğünü düşünmekteyim” şeklinde konuştu.

Etkinlikte konuşan yazar Nuri Pakdil’de Müslümanların tek ulu önderi Hz Muhammed’dir diyerek etkinliğe emeği geçenlere teşekkür etti.



Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi