KAYSERİ DEVRE ARASINA MAĞLUP GİRDİ

KAYSERİ DEVRE ARASINA MAĞLUP GİRDİ

PTT 1. Ligi’nin başarılı ekibi Kayserispor, ligin 16. haftasında konuk olduğu Karşıyaka deplasmanından mağlup ayrılarak, taraftarına hayal kırıklığı yaşattı. Takım Yardımcı Antrenörü Cüneyt Dumlupınar açıklamalarda bulundu.

PTT 1. Ligi’nin başarılı ekibi Kayserispor, ligin 16. haftasında İzmir temsilcisi Karşıyaka’ya konuk oldu. Sarı-kırmızılı ekip sezonun ilkyarısının son karşılaşmasından 1-2’lik skorla mağlup ayrılarak taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Kayserispor, Karşıyaka maçı öncesi Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmaları kapsamında Bayburt İl Özel İdareye konuk olmuş ve karşılaşmadan 0-3’lük skorla mağlup ayrılan taraf olmuştu. Kayserispor, Karşıyaka maçını kaybetmesine rağmen sezonun ilkyarısında topladığı 31 puanla devre arasına lider gitmeyi başardı. Sarı-kırmızlı ekip ligin 2. yarısının ilk karşılaşmasını ise Ş.Urfaspor’a karşı oynayacak. Devre arasına lider giden Kayserispor, 2. yarıyada galibiyetle başlayıp puan cetvelinde kendisini takip eden Osmanlıspor ve Antalyaspor ile farkı açmak istiyor. Takımın sezonun 2. yarısında nasıl bir oyun sergileyeceği ise merakla bekleniyor.

CÜNEYT DUMLUPINAR, ‘2. YARIYA LİDER BAŞLAYACAĞIZ’

Karşıyaka mücadelesi sonrası Kayserispor’dan Cüneyt Dumlupınar açıklamalarda bulunarak, “Burada oynadığımız, karşılaşmayı kazanacağımızı umut ediyordum. Ama olmadı. Şunu çok net söyleyebilirim ki kendimizi yeteri kadar oyuna vermedik. Takım oyuna bir türlü odaklanamadı. Rakibe çok açık verdik. Rakipte kendi saha avantajını kullanarak açığımızı çok iyi değerlendirdi. Beklediğimiz bir sonuç değildi. Devre arasına lider girmiş olmak elbetteki güzel, bizim açımızdan sevinebileceğimiz bir durum ama bu gün, bu karşılaşmayı kazanark rakiplerimizle aramızdaki puan farkını arttıra bilirdik. Bu fırsatı kaçırdığımız için üzgünüz. 9-18 Ocak tarihleri arasında Antalya Belek’de takım olarak kampa gireceğiz. Kampın başlayacağı güne kadar futbolcularımız izinli olacaklar. Umarım iyi bir kamp dönemi geçirerek 2. yarıya daha sağlam başlar ve daha kontrollü bir oyun oynarız” ifadelerini kulandı.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’