Kayseri Basket’te olağanüstü genel kurul sona erdi

Kayseri Basket’te olağanüstü genel kurul sona erdi

Melikgazi Kayseri Basketbol’da Olağanüstü Genel Kurul sona erdi. Genel kurulda, isim değişikliği, logo değişikliği yapılırken yeni başkan Yakup Yüksel oldu.

Kadir Has Kültür Merkezi’ndeki genel kurulda, 2021-2022 sezonu mali tablosu görüşülürken, kulübün toplam borcunun 4 milyon 503 bin 392 lira olduğu açıklandı.

Yönetim ve denetim kurullarının ayrı ayrı ibra edildiği genel kurulda yapılan seçimde yeni yönetim kurulu asil üyeleri de belirlendi.

Genel kurulda değişen yönetim kurulu asil üyeleri ise Yakup Yüksel, İbrahim Somtaş, Sinan Karaoğlu, Serhat Sarıalp, Furkan Ergüneş, Tuğran Akdağ, Hasan Öztoprak, Serhat Solak, Nadire Erdoğan Arık, İbrahim Bozdağ'dan oluştu.

Kulüp Başkanı Yakup Yüksel, genel kurulda yaptığı konuşmada takımın Melikgazi Bellona Basketbol isminin hayırlı olması temennisinde bulundu. Yüksel, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Alınan kararların Türk sporuna hayırlı olmasını diliyorum. Kısa ve uzun vadede olan planları uygulamaya koyacağız. Ulusal ve uluslararası bir takımız. Bu yıl bazı değişikliklerle tecrübeli bir teknik ekip kurduk. İnşallah takımımızı eski güzel günlerine yeniden taşıyacağız. Vergi ve SGK borçları dışında kulübün hiçbir borcu yok. Kulübün borcunu kısa sürede ödeyeceğiz. Desteklerinden dolayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’na teşekkür ederim.”

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’