KAYSERİ 3 BAKANI AĞIRLAYACAK

KAYSERİ 3 BAKANI AĞIRLAYACAK

BAKANLAR GAZETECİLERE ÖDÜL VERECEK Kayseri 2-3 Mart günü 3 Bakan ağırlayacak. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Milli Savunma bakanı İsmet Yılmaz ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'ye gelecek. Bakanlar, Erciyes Üniversitesine Süley

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, çeşitli etkinliklere katılmak üzere 2 Mart Cuma günü Kayseri'ye geliyor. İlimize gelen bakanlardan Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Kayseri'de bulunan askeri tesisleri gezerek eksiklikler ve çalışmalar hakkında bilgi alacağı bildirildi.

Öte yandan Kayseri protokolünün de katılımıyla 2 Mart Cuma günü saat 16.00'da Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesine Hayırsever Süleyman Çetinsaya tarafından yaptırılan, Nurcan Çetinsaya Konferans Salonunun açılışına katılacak olan 3 Bakan, daha sonra Gazeteciler Cemiyeti tarafından her sene düzenlenen Geleneksel Gazetecilik Ödülleri” töreninde hazır bulunacaklar.

Ödül töreninde ayrıca Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Gazeteciler Cemiyeti'nin ortak yayınladığı  Tarih İçinde Kayseri Basını” adlı kitabın da tanıtımı yapılacak. Düzenlenen programda ayrıca, Gazeteciler Cemiyetine maddi-manevi katkıda bulunan isimlere teşekkür plaketleri takdim edilecek.

Ödül töreni ve açılıştan sonra ilimize gelen 3 Bakan, Hilton Otelde Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen 2011 yılı Mali Destek Programları kapsamında desteklenecek projelerin tanıtım toplantısına katılacaklar.    

3 Mart Cumartesi günü ise Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Erciyes Dağına giderek, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan tesislerde incelemelerde bulunacaklar. Başkan Mehmet Özhaseki, tarafından bilgi alacak olan Bakanlar, daha sonra gondol sefası yapacakları belirtildi.



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı