KAYSERİ YÜKSEK TEKNOLOJİ PEŞİNDE

KAYSERİ YÜKSEK TEKNOLOJİ PEŞİNDE

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ; ?İNSANLARIMIZ VE ŞEHRİMİZ HİZMETİN EN GÜZELİNE LAYIK?

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, MÜSİAD Kayseri Şubesi 23.Olağan Genel Kurulu´na katıldı. Genel Kurulda konuşan Büyükkılıç, geçtiğimiz hafta Ankara´da Bakanlarla yaptığı görüşmelere değinerek ?Yüksek teknoloji hamlesi için Sanayi ve Savunma Bakanlarından destek aldık? dedi.

?İNSANLARIMIZA HİZMET ETMEYİ İBADET BİLİYORUZ?

Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç, Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile birlikte MÜSİAD Kayseri Şubesi´nin 23. Olağan Genel Kuruluna katıldı.

MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Özyurt ve üyelerin katılımı ile yapılan genel kurulda konuşan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç şu görüşleri yer verdi;

?Genel kurulun hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. MÜSİAD Kayseri Şubesi benim il başkanlığımla yaşıt. O günden bu güne MÜSİAD´ın seçkin üyeleri ile yaptığı faaliyet ve hizmetleriyle birlikte olmak hemhal olmak bizlere nasip oldu. MÜSİAD bizim için önemli ve anlamlı. Bazen insanlar içinde bulunduğu konum ve durumun farkında olmayabilir. Ama kaygısı olan her kuruluş bizim için çok önemli ve anlamlıdır. MÜSİAD´ı aynı kaygıları taşıyan, aynı tasalarla büyüyen ve inşallah işbirliği halinde çok güzel projelere imza atacak olan bir yaklaşım ve anlayış olarak görüyorum. Üzerimize ne düşüyorsa bugüne kadar olduğu bundan sonraki süreçte çok daha fazlasının yapılması gerektiğine inanıyorum.?

YÜKSEK TEKNOLOJİ HAMLESİ

Kayseri´nin teknolojik alanda ilerlemesi ve üreticilerin yüksek teknoloji ile bulaşmasını sağlamak için yeni dönemde çok önemli projeleri olduğunun da altını çizen Başkan Büyükkılıç, ?Ankara´da geçtiğimiz hafta bakanlarımızla yaptığımız temaslarda özellikle Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank ile Milli Savunma Bakanı Sayın Hulusi Akar ile görüşmelerimizde Kayseri´de ki yüksek teknoloji konusu gündeme geldi. Bizler bu konuda sorumluluğumuzun büyük olduğunu biliyor, sizlerden destek bekliyoruz. MÜSİAD´ımız yetkin ve deneyimleri ile bizlere katkı sağlayacaktır. Üniversitelerimiz, OSB, KAYSO, KTO, KTB, TEKNOPARK ve ilgili diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliğinde yatırımcı, ihracatçı ve teknoloji ile buluşmak isteyen kardeşlerimizi buluşturmak Kayseri´mizi daha yukarı seviyelere taşımak hepimizin asli görevidir. Çünkü biz insanlarımıza hizmet etmeyi ibadet biliyoruz.? dedi.

Başkan Büyükkılıç, Genel kurulda başkanlığa seçilen Mehmet Kütahneci´yi kutlayarak, bu zamana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı önceki başkan Nedim Olgunharputlu´ya teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da