KAYSERİ YOLLARINDAN UYUŞTURUCU GEÇEMEZ

KAYSERİ YOLLARINDAN UYUŞTURUCU GEÇEMEZ

ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK

79 KİLO 780 GRAM ESRAR ELE GEÇİRDİ?

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda 79 kilo 780 gram esrar ele geçirilirken, yakalanan 2 kişi tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Kayseri-Malatya D-300 karayolunda yapılan çalışmalarda uyuşturucu madde naklinde öncülük yapan bir aracın fark edildiği ve ´dur´ ihtarına rağmen kaçtığı öğrenildi. Yaşanan kovalamaca sonrasında aracın Pınarbaşı ilçesinde durdurulduğu H.C. ve B.E.´nin yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.
Araçta yapılan aramalarda 53 kilo 600 gram esrar maddesi, terk edilen başka bir araçta ve etrafında yapılan aramalarda ise 21 kilo 580 gram esrar maddesi, bir akaryakıt istasyonu yanında ise 4 kilo 600 gram esrar maddesi olmak üzere 79 kilo 780 gram esrar maddesinin ele geçirildiği kaydedildi.
Yetkililer, yakalanarak gözaltına alınan H.C. ve B.E.´nin haklarında yapılan soruşturma sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderildiğini bildirdi.

 

OTOMOBİLİN ZULASINDAN 20 KİLO EROİN ÇIKTI
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda bir otomobilin zula tabir edilen özel bölmesinden 20 kilo 556 gram eroin maddesi ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre doğu illerinden temin edilen yüklü miktardaki uyuşturucunun Kayseri üzerinden batı illerine sevk edileceği bilgisinin alınması üzerine çalışma yapıldığı öğrenildi. Yapılan çalışmalarda Kayseri-Sivas karayolunda öncü olan N.Ü.´nun kullandığı otomobil ile E.K.´nın kullandığı otomobilin durdurulduğu bildirildi. Araçlarda yapılan aramalarda 580 paket kaçak sigara ele geçirildiği kaydedildi.
E.K.´nın kullandığı otomobilin sağ ve sol ön koltuğun altına yapılan özel bölmelerden ise 20 kilo 556 gram eroin maddesi ele geçirildiği bildirildi.
Gözaltına alınan zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.



Avukata saldıran kadına 14 yıl 14 aya kadar hapis cezası talebi

84 polis ile aranan şahıslara operasyon

Saklandığı yerde yakalandı

Kazada savrulan araç ters döndü: 3 yaralı

Propaganda yapmaktan cezası bulunan şahıs yakalandı

Suç makinesi jandarmadan kaçamadı

4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi:

Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı

Kayseri'de veterineri şehit edip Ankara'da bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin kullandığı paramotor bulundu

Uygulamadan kaçarak 2 araca çarpan alkollü sürücü yakalandı

Parkta şüpheli çanta paniği

Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı