KAYSERİ ÜLKÜ OCAKLARI İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

KAYSERİ ÜLKÜ OCAKLARI  İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Kayseri Ülkü Ocakları mübarek Ramazan ayında düzenledikleri iftar programında davetliler ve eşleri bir araya gelerek hasret giderdi.

Kayseri Ülkü Ocakları mübarek Ramazan ayında düzenledikleri iftar programında davetliler ve eşleri bir araya gelerek hasret giderdi.

Kayseri Ülkü Ocakları´nın düzenlemiş olduğu iftar programına, MHP MYK üyesi Serap Şule Kalın, MHP İl Başkanı Serkan Tok, Taşmedreseli Ülkücüler Başkanı Mustafa Karatoprak, Ülkücü Şehitlerin aileleri, İl Ocak yöneticileri ve aileleri, ilçe Ocak başkanları ve aileleri ile geçmiş dönem İl Ocak Başkanları ve aileleri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Volkan Çolak; ?Birlik ve beraberliğimizin ne kadar önemli olduğunu düzenlediğimiz her programda dile getiriyoruz. Bu yüzden bizleri kırmayıp, davetimize icabet eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Ülkücü hareket 60 yıllık köklü bir geçmişi olan merhum Başbuğ Alparslan Türkeş´in kurmuş olduğu kutlu bir ocaktır. Bizler bugün bu davanın bayrak taşıyıcıları, bekçileriyiz. Ülkücü hareket hiçbir zaman yılmayacak yıkılmayacaktır. Bir arada olduğumuz sürece her türlü engeli önümüzden kaldıracağımıza şüphem yoktur? diye konuştu. Başkan Çolak konuşmasının ardından eski il ocak başkanlarını sahneye davet ederek birlik mesajı verdi ve hatıra fotoğrafı çekindi.

Davetliler ve aileleri ile yakından ilgilenen Başkan Çolak, tek tek masaları gezerek görevde bulunan yöneticilerin ailesine göstermiş olduğu fedakarlıktan ötürü teşekkür etti. Programda son olarak Kayseri Ülkü Ocakları yönetimine İl Başkanı Volkan Çolak´ın plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti