KAYSERİ TİCARET ODASI AB BİLGİ MERKEZİ İKLİM HAFTASI´NI KUTLUYOR

KAYSERİ TİCARET ODASI AB BİLGİ MERKEZİ İKLİM HAFTASI´NI KUTLUYOR

"HERKES BİR FARK YARATABİLİR"

"HERKES BİR FARK YARATABİLİR"

Avrupa Birliği´nin Türkiye´deki Bilgi Merkezleri, iklim değişikliğine ilişkin farkındalığı arttırmak üzere 16-27 Ekim tarihleri arasında ülke genelinde etkinlikler düzenliyor.

İklim Eylem Haftası, yıl boyunca halka ulaşmak üzere AB Bilgi Merkezleri Ağı aracılığıyla yürütülen birçok faaliyetten bir tanesidir. AB Bilgi Ağı, Avrupa Birliği, değerleri ve Türkiye ile işbirliği konularında bilgilendirilmede yardımcı olmaktadır. AB Bilgi Merkezleri aynı zamanda halkı AB iklim politikasının hedef ve kazanımları hakkında bilgilendirmeyi ve kamu, iş dünyası ve sivil toplumdan kilit paydaşları konuya ilişkin verimli bir diyalog çerçevesinde bir araya getirmeyi amaçlamaktadır.

Kayseri Ticaret Odası AB Bilgi Merkezi iklim değişikliği ve çevrenin korunması konusunda farkındalık yaratmak üzere bireysel eylemin önemini vurgulamak ve yerel düzeyde diyalog platformlarını arttırmak amacı ile 19-20 Ekim 2017 tarihlerinde bir dizi etkinlikler düzenlemiştir.

Bu kapsamda, 19 Ekim 2017 tarihinde Develi Hacı Kemal Kaman Ortaokulu´nda AB Bilgi Merkezi koordinatörü Pakize Bulut,  AB İklim Eylem Haftasının önemine vurgulayarak bilgiler verdi. Ardından Alman Büyükelçiliği´nin ?Umut Var? ve  ?Mandrake? kısa filmi öğrencilere izletildi ve son olarak da öğrenciler ve katılımcılar ile birlikte ağaç dikimi, damlama sulama sisteminin kurulması ile İklim Eylem Haftası kutlanmıştır. 20 Ekim 2017 tarihinde ise Melikgazi İldem İMKB Ortaokulu´nda öğrencilerin katılımı ile ağaç dikimi, damlama sulama sisteminin kurulması ile İklim Eylem Haftası etkinlikleri son bulmuştur.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor