KAYSERİ TİCARET BORSASI

KAYSERİ TİCARET BORSASI

ÜYELERİNİ EĞİTİYOR?

Kayseri Ticaret Borsası, üyelere yönelik eğitim faaliyetlerine hız verdi. Söz konusu çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan KTB Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış ?Uyguladığımız eğitim seminerleri ile seminerlerle Borsamıza üye olan firmalarımızın, günün şartlarına ve ekonomik gelişmelere hazır olmaları için konusunda uzman olan kişileri davet ederek eğitim programları düzenliyoruz? ifadesini kullandı?

KTB Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, yönetime geldikleri günden bu güne kadar birçok çalışmaya imza attıklarını belirterek, ? Bunlardan en önem verdiklerimizin başında üyelerimize yönelik eğitim seminerleri oldu. Bu seminerlerle Borsamıza üye olan firmalarımızın, günün şartlarına ve ekonomik gelişmelere hazır olmaları için konusunda uzman olan kişiler tarafından verilecek eğitim programları başlattık. Seminerlerimize katılan üyelerimiz interaktif bir şekilde uzman görüşlerinden istifade edebilecekler? değerlendirmesinde bulundu?

Sözlerinin devamında ülkemizin ekonomik gidişatına yönelik de değerlendirmede de bulunan Başkan Bağlamış ?Döviz piyasasında ki suni dalgalanmalar üreticimiz başta olmak üzere hayvancılıkla uğraşan besicimizi, tarımla uğraşan çiftçimizi olumsuz etkiletmektedir. Kayseri Ticaret Borsası olarak bize bu noktada düşen görev Devletimizin, üreticimizin besicimizin çiftçimizin yanında yer alarak bu suni dalgalanmalara karsı üyelerimizin nasıl mücadele edebileceğiyle ilgili uzman eğitim kadromuzla eğitim vermek olacak. Bu tür çalışmalarımıza da hız vereceğiz. Biz her zaman üyemize, şehrimize ve ülkemize en iyi hizmeti vermek adına mücadele edeceğiz. Her zaman üreticimizin çiftçimizin besicimizin yanında olacağız. Bu eğitimleri de bunun bir başlangıcı olarak görmeliyiz. Kayserimiz Şuan Tarım ve hayvancılıkta hak ettiği noktada değil, Biz kayseri Ticaret Borsası olarak ilimizi hak ettiği noktalara taşımak adına var gücümüzle çalışacağız? ifadesini kullandı?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor