KAYSERİ TEK SES OLDU

KAYSERİ TEK SES OLDU

DARBECİLERİ LANETLEDİ?

15 Temmuz Hain Darbe Kalkışmasının ikinci yılında Cumhuriyet Meydanı´nda bir araya gelen Kayserililer tek ses ? tek yürek olup hainleri lanetleyerek, dosta düşmana ?Bizim cesedimizi çiğnemeden bayrağımızı indiremez, ezanımızı dindiremezsiniz? mesajı verdiler? Büyükşehir Belediyesi´nin öncülüğünde bir araya gelen ilimiz sakinleri Murat Belet ve İsmail Altunsaray´ın seslendirdiği eserlerle coşup gecenin geç saatlerine kadar demokrasi nöbeti tuttular?

Büyükşehir Belediyesi´nin öncülüğünde tertiplenen ?Demokrasi Şöleni´ için Cumhuriyet Meydanı´nı dolduran Kayserililer Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımının konseriyle start veren kutlamalara gece boyunca devam edip, sabahın ilk ışıklarına kadar demokrasi nöbeti tutarak katkı verdiler?

Vali Süleyman Kamçı, Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri AK Parti Milletvekili Mehmet Özhaseki, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Milletvekilleri İsmail Tamer, Hülya Nergis ile İsmail Emrah Karayel, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri 2´inci Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Kayseri 12. Üs Komutanı Tuğgeneral Selçuk Aygün, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, İl Müftüsü Doç.Dr.Şahin Güven, ilçe belediye başkanları,STK ve Meslek Odaları Temsilcileri ve vatandaşlar iştirak etti?

Demokrasi Şöleni kutlamaları Melikgazi İlçe Müftüsü Yahya Polat´ın Kur´anı-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven´in 15 Temmuz şehitleri adına okunan Kur´an-ı Kerim´lerin hatim duaları ile başlangıç yaparken Vali Süleyman Kamçı günün anlam ve öneminin altını çizen kısa konuşması ile Cumhuriyet Meydanı´nı dolduran kalabalığı selamladı?

AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ve Hülya Nergis Atçı konuşmalarında 15 Temmuz 2016´da Darbe Girişiminde bulunan hainlerin bir bir yakalanarak yargı önünde hesap verdirildiğini ve mücadelenin son FETÖ cü hakim karşısına çıkarılana dek süreceğini vurgularken ; MhP Milletvekili Baki Ersoy´da?24 Haziran´da Türkiye ve Türk milleti kazanmıştır. Zillet kaybetmiş, emperyalizmin borusunu öttürenler kaybetmiştir. Liderimizin dediği gibi FETÖ melanettir, iblisin yeryüzü garnizonudur. Unutulmasın ki ederi bir dolar olan FETÖ´nün gayri meşru çocuklarının Türk milletinin çocuklarına gücü yetmemiştir, hiçbir zaman da yetmeyecektir? ifadesini kullandı?

Cumhuriyet Meydanı´ndaki ?Demokrasi Şöleni´nde Sanatçılar Murat Belet ilahileri ile İsmail Altunsaray´ın seslendirdiği kahramanlık türküleriyle alanı dolduran vatandaşları coştururken, Araştırmacı ? Yazar Prof.Dr. Mehmet Çelik Fetullahçı Terör Örgütü´nün CIE tarafından ortaya konulmuş bir proje olduğunu vurgulayıp, Darbe Girişiminde bulunanların ABD olduğunu ,bu girişimi daha önce Irak´ta gerçekleştirdiğini ve şu anda Pakistan´ı dizayn ettiğini ; bu girişimlerden bütün İslam Dünyası´nın çok ciddi dersler çıkarması gerektiğini kaydetti?

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise camilerimizle birlikte Cumhuriyet Meydanı´na kurulan sahneden de selalar okunup demokrasi nöbetleri tutularak gece noktalandı?.

HABER: CEYHUN ÜSTEN



"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi

"Erciyes'te yaz mevsimi de dolu dolu geçecek"

Büyükkılıç: "Kapuzbaşı Şelalelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor"

Rektör Karamustafa: "Türkiye, turizm açısından örnek ülkeler arasında”

Kayserililer, bayram tatilinde Millet Bahçesi'ne akın etti

Çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği

Jandarma bayramın acıya dönüşmemesi için tedbirleri üst seviyeye çıkardı