KAYSERİ ŞEKER

KAYSERİ ŞEKER

2017 YILINDA DA KURUMLAR VERGİSİNDE REKORTMENİ

Maliye Bakanlığınca ülke ekonomisine katkılarından dolayı Kayseri Şeker´e 2017 yılı ?Vergi Rekortmenliği´  Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığınca  hazırlanan ?Teşekkür Belgesi´ Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı tarafından,Kayseri Şeker adına Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay´a takdim edildi.                                                    

Teşekkür Belgesi takdimi esnasında Mimarsinan Vergi Dairesi Müdürü Sezai Polat ve Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Osman Canıtez de hazır bulundular.           

Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı  ?Kayseri Şekere 2017 yılında ödediği vergiler için Kayseri´de vergi rekortmen listesine girdiği için teşekkür anlamında Sayın Maliye Bakanımız imzalı bir teşekkür belgesi takdim ettik. Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığımıza ve Kayseri´ye sunmuş oldukları vergiden dolayı, zamanında ödemiş olduğu vergilerden dolayı çok teşekkür ediyoruz? değerlendirmesinde  bulundu?                                                          

 Kayseri Pancar Kooperatifi yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay da konuşmasında ?Biz özellikle Sayın Maliye  Bakanımız Naci Ağbal başta olmak üzere Değerli Kayseri Vergi Dairesi Başkanımız ve  arkadaşlarımıza böyle bir belgeyi takdim ettikleri için Kurumumuz adına çok teşekkür ediyoruz. Şerefle bu belgeyi alıyoruz ve gurur duyuyoruz bu aslında Kayseri Şeker açısından yıllardır gelenek haline gelmiş bir durumdur.  Yıllardır vergi rekortmenleri listesinde yer aldığı için her sene bu belge Sayın Vergi Dairesi Başkanlarımız tarafından  takdim ediliyor ve ben de bu belgeleri başarının bir nişanesi olarak  kendi ofisimde sergiliyorum.  Kayseri Şeker, çiftçisine çalışanına en yüksek geliri sağlayan bir kuruluş olmanın yanında devletimize de en yüksek vergiyi vermenin gururunu aslında bu vesile ile yaşıyor inşallah başarılarımız devam ettikçe bu gururu sürekli yaşamak arzusundayız. Bilindiği üzere Marifet iltifata tâbidir. Kayseri Vergi Dairesi Başkanımızın da  Sayın Bakanımızın imzası ile böyle bir belgeyi takdim ediyor olması aynı zamanda bizim  çalışmalarımızda teşvik edici bir unsur olarak görüyor ve ortaya koymuş olduğumuz marifetin iltifatı olarak değerlendiriyoruz onun için de çok teşekkür ediyoruz. Kayseri Şeker başarılar ile büyüyor, vergilerle büyüyor, kazançla büyüyor, çiftçisine kazandırarak büyüyor, çalışanını kazandırarak büyüyor.? İfadesini  kullandı?                                                      


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları