KAYSERİ ŞEHİT ATEŞİ İLE YANDI

KAYSERİ ŞEHİT ATEŞİ İLE YANDI

Hatay´ın Antakya ilçesinde önceki gün akşam saatlerinde kadın sürücünün kullandığı traktörün kontrol noktasında çarpması sonucu şehit olan Er Erhan Gürbüz, baba ocağında göz yaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Hatay´ın Antakya ilçesinin Suriye sınırı yakınındaki Bohşin Mahallesi´nde önceki gün akşam saatlerinde yaşanan ve ilimizi yasa boğan trafik kazasında traktörle gelen ismi öğrenilemeyen kadın sürücü fren yerine gaza basarak yol kontrol noktasında görev yapan Kayserili Piyade Er Erhan Gürbüz ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Piyade Er Erhan Gürbüz tüm müdahalelere rağmen yolda şehit oldu.

Şehit Piyade Er Erhan Gürbüz´ün şehadet haberi baba ocağına ulaşınca ailesi ve yakınları derin üzüntü yaşadı? Bayraklarla donatılan şehit evi taziye için gelen akraba ve komşuların akınına uğrarken, ilimiz protokolünden de bir çok isim akşam saatlerinde şehit evini ziyaret ederek taziyede bulundular?

Gece saatlerinde ilimize getirilen Şehit Er Gürbüz´ün cenaze namazı Kalem Kırdı Camii´nde kılındı? Cenaze namazına Vali Şehmus Günaydın, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Ercan Teke, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları, vali yardımcıları, şehidin yakınları, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş iştirak etti?

Cenaze töreninde şehit Erhan Gürbüz´ün babası Şahabettin, annesi Raife ve 6 kardeşi gözyaşı döktü. Baba Şahabettin Teke, tabutun başında oğlunun fotoğrafını öperek ağladı. Şehidin kardeşleri de henüz 20 yaşındaki şehit erin fotoğrafını öperek gözyaşı döktüler.

Namaz sonrası Kartal da ki Garnizon Şehitliği´ne nakledilen şehit ER Erhan Gürbüz göz yaşları ile toprağa verildi?



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da