KAYSERİ ŞEHİR HASTANESİ´NDEN

KAYSERİ ŞEHİR HASTANESİ´NDEN

LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA MORAL ETKİNLİĞİ

2-8 Kasım ?Lösemili Çocuklar Haftası? nedeniyle, Kayseri Şehir Hastanesi Çocuk Hastalıkları Kliniği Hematoloji servisinde tedavi gören lösemili çocuklara ve ailelerine moral etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen Etkinliğe, Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, Şehir Hastanesi Yöneticileri, Servis Doktorları ve çalışanlarının yanı sıra İl Müftülüğü ve Celal Bayar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İdarecileri katıldı.

Hematoloji bölümünde tedavi gören çocuklar için düzenlenen moral etkinliğinde; çocukların giymiş olduğu kostümlerin tamamının hematoloji servis doktorları tarafından hediye edilmesi çocukları ve ailelerini son derece mutlu etti.

Rengarenk ve farklı kostümleri giydikten sonra dans etmeye başlayan çocukların mutlulukları yüzlerine yansıdı. Hacivat - Karagöz ve kukla gösterilerinin de yapıldığı etkinlikte, Celal Bayar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan grup oyunları ile de çocuklar palyaçolar ve maskotlar eşliğinde unutulmaz anlar yaşadılar.

Doktorlar, sağlık çalışanları ve ailelerin çocuklarla birlikte eğlenerek keyifli dakikalar geçirdiği etkinlikte konuşan Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik; ?Bugün burada gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliğimizde yavrularımızın mutluluğuna ortak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Devam eden tedavilerinin yanı sıra bu ve benzeri etkinliklerle çocuklarımızın ve ailelerinin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim? dedi.


Haber Kaynak : İHA

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor